Virtuozzo, sen önce tanımadığın birine, "yok site yapmaktan anlamazsın", yok "kullandığın IDE'ler sayesinde webmasterlık yaptığını sanarsın" , yok "sen ilk önce doğru düzgün kod yazmayı öğren" diye çeşit çeşit çamur atmaktan vazgeç ve ondan sonra da bunun böyle olmadığını gösteren bir savunmaya "marifetname" diyerek yine çamur atmaya çalışmaktan vazgeç.
Senin tanımadığın insanları çamurlamaktan başka görevin yok mu?
Kaldı ki; ben web'den anlamasam ne olacak, öğrenirim. Ama sen tanımadığın insanları küçük düşürmeye çalışmanın ayıp olduğunu nasıl öğreneceksin, onu düşün.
Cevabını aldıkça, ısrarla çamur atamaya çalışan sensin.
O marifetname dediğin şeyi durup dururken yazmadım. Senin bana durup dururken yazdıklarına karşılık olarak yazdım.
Buyur senin cümlelerin:
Öğrendiği masaüstü yazılımcılığı sayesinde IDE'lerle webmasterlik yaptığını sanıp, bunun adına da webin gelişmesine katkı diyenlere inat Firefox iyi ki var ve iyi ki bu mantalitede çalışanların başına bela olmaya devam ediyor.
Sen benim hakkımda ne biliyorsun? Hiç. Nerden biliyorsun benim masaüstü programcısı olduğumu? Bilmiyorsun. Nerden biliyorsun benim IDE'lerle webmasterlık yaptığımı? Onu da bilmiyorsun.
O halde bilmediği konularda ahkam kesen ben değilim sensin. Beni tanımadığın halde hakkımda ahkam kestiğine göre!!
Bu laflar senin değil mi? :
Firefox'a laf atacağınıza standartlara uygun kod yazmayı öğrenseydiniz bunlar başınıza gelmeyecekti.
Kusurlarınızı, eksikliklerinizi, Firefox'a itelemeye çalışacağınıza
"Düzgün kodlama yapamıyorum" deme cesareti gösterin lütfen.
Haaaa,
"Benim için bir işi ne kadar kısa zamanda bitirirsem o kadar iyi. Kodlama temiz mi, kirli mi bakmam, profesyonelim; parama bakarım." deseydiniz anlardım.
Ama onu da diyemiyorsunuz.
Nerden biliyorsun benim düzgün kodlama yapamadığımı? Nerden biliyorsun benim zamandan tasarruf yapmak için şişirme site yaptığımı? Nerden biliyorsun benim para için site yaptığımı?
"Takım tutar gibi tarayıcı tutuyorsunuz " diyorum da boşuna demiyorum. Nasıl ki fanatik bir futbol taraftarı tuttuğu takıma laf söyleyene hırslanıp, elinden gelen her türlü çamuru atarsa, siz de aynısını yapıyorsunuz. Tarayıcılara, işletim sistemlerine, programlara aşık olur gibi bağlanıyorsunuz.
Yukarda Firefox'u neden sevmediğime dair bir kaç örnek de verdim. Onlara cevap verdin mi? yok. Niye? çünkü maksat aşık olduğun bir tarayıcıyı körü körüne savunmak. Cevap verip de ne yapacaksın? Laf söyleyene çamur at gitsin.
Rekor görmek isteyenleri buradan alalım lütfen.
Şu üstteki bile senin fanatik bir Firefox taraftarı olduğunu ispatlıyor. Aynı şuna benziyor:
Ne Fener ne Beşiktaş nede Trabzooon, bu sene Firefox şampiyooon. Oleyy, oleyy. Avrupa Avrupaaaa duy sesimiziii, bu gelen Firefox'un ayak sesleriii.
Cevabını alınca da marifetname oluyor. Çamura devam yani.
Sen laftan anlamıyorsun, artık ne yazarsan yaz sana cevap yazmayacağım.
Hoşçakal.