İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firefox 3.1 Beta 19 Ağustos'ta

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeyhak kazanan rekorist Mozilla Firefox'un yeni sürümü 3.1 için 19 Ağustos 2008 tarihinde bir beta yayımlanacak.

Alpha sürümü Temmuz ayından beri yayımda olan Firefox'un bu sürümünün sürümün en önemli getirilerinden birisi, hiç şüphesiz Ogg Vorbis ses ve Ogg Theora video kodeği desteği olacak. Bu sayede ve etiketleri arasında web sitelerinde kolayca ses ve video eklenebilecek; ses ve video desteği pekiştirilecek.

Mozilla Firefox 3.1'in tam sürümünün ise yıl sonuna yetişebileceği söyleniyor. Haberler ilgili daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşlar bakın size şunu söyliyim;
Firefox iyi teknolojiye sahip bir bilgisayar için iyi.
İnternet Explorer ve Opera hem eski bilgisayarlara göre hemde yenilere göre süper hızlı. Yani firefox yeni bilgisayarlar için ideal. benim bu pc'im 98 model ve opera, ie çok hızlı ama gelin görünki firefox un açılışında en az 20 saniye bekliyorum zaten kullanmıyorum firefoxuda. Ayrıca mozilla elinde olsa günlük versiyon çıkartacak..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.