İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firefox 3.1 Geliyor!

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firefox31.png
firefox 3.1'in alfa'sı duyuruldu. hazırlanın firefox 3.0'ın yarattığı dalgayı sürdürecek gibi. Mozilla geliştiricilerinden Mark Finkle blogunda açıklama yaptı. bu açıklamaya göre firefox 3.1'in alfa'sı bu ayın sonunda yayınlancak diye yazdı.

Mark Finkle'ın blogunda yaptığı açıklamaya göre firefox 3.0'daki özellikleri tamamen kaldırmak değil onları geliştirmek diyerek, hedef olarak onu benimsediklerini belirtti.

son sürüm 2009'da kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor. kaynak

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
firefox adam olmaz. bak ie ye adam yaptımı 1 tane yapıyor ki 7 versiyonu buna bin basar ve 8 i de deniyorlar şu anda.

Simasher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
firefox adam olmaz. bak ie ye adam yaptımı 1 tane yapıyor ki 7 versiyonu buna bin basar ve 8 i de deniyorlar şu anda.
ie 7 firefox'a mı bin basıyor :) SQNY'nin sony'e bin basması gibi birşey oluyor sanırım bu ?
IE daha güvenlik ve hız olayında firefox'a yetişemediği sürece ie'den firefox'a geçiş devam edicektir.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Benim tek inandığım şey eğer IE bu kadar fazla yama çıkarsaydı herkes avazı çıktığı kadar bağırır ve isyan ederdi. Ama konu FF olunca herkeste bir sevimlilik herkeste bir gülümse görüyorum :)
Ayrıca o kadar yüksek verilere rağmen hitlerini incelediğim sitelerin hepsinde IE hala yarı yarıya bir üstünlük kurmuş durumda.
Ben ilk çıktığı günden beri FF kullanıyorum ama böyle devam ederse vazgeçicem yeni sürün güncellemekten bıkmak bi yana bilgisayarda harcadığı kaynaktan iyice sıkılır oldum

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim tek inandığım şey eğer IE bu kadar fazla yama çıkarsaydı herkes avazı çıktığı kadar bağırır ve isyan ederdi. Ama konu FF olunca herkeste bir sevimlilik herkeste bir gülümse görüyorum :)
Ayrıca o kadar yüksek verilere rağmen hitlerini incelediğim sitelerin hepsinde IE hala yarı yarıya bir üstünlük kurmuş durumda.
Ben ilk çıktığı günden beri FF kullanıyorum ama böyle devam ederse vazgeçicem yeni sürün güncellemekten bıkmak bi yana bilgisayarda harcadığı kaynaktan iyice sıkılır oldum
sürekli sürüm güncellemek ve tıkanma yaşamaktan bende bıkmıştım opera'ya geçiş yaptım.Kesinlikle tavsiye ediyorum opera yabana atılmayacak kadar hoş ve hızlı.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Firefox 3 ün neresi hızlı arkadaşım şaka mı yapıyorsun orjinal ie 5 le bile kapışamayacak seviyede. ayrıca opera 9 gerçekten süper :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
evet yaa opera baya bi iyi durumda...FF kokuttu artık ortalığı yaa sistem dayanmıyo arkadaş adamların yaptığı yazılma :)

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vay opera kullanan baya arkadaş varmış :) bence opera'nın tek sorunu firefox gibi çok reklam,güncelleme,eklenti vb. yapmıyorlar ff'da pazarlama işini çok iyi becerdiler.sonuçta iyi olan değil iyi pazarlanan satılır mantığı var işin içinde.

iLgisiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önce işlerini iyi yapsınlar ff alıştım ie kullanamıyorum ikide bir donuyor çökmeler oluyor çok feci kötü.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bu firefox 3.0 te anlaşılan 2.0 sürümü gibi olacak.Sabah güvenlik açığı var diye 2.0.0.2yi çıkarıyolar akşam tekrar güvenlik açığı var diye 2.0.0.3 çıkıyor.12-13 saat içinde 2 farklı sürüm çıkarabilen tek tarayıcıdır heralde firefox.3.0 sürümüde bu gidişle 3.0.1, 3.0.2, 3.0.3.. 3.0.15, 3.0.16.. diye gidecek anlaşılan.Millet ieye laf ediyor ama ie firefoxa göre mükemmel bir tarayıcı.Firefox ilk çıktığından beri 60-70 farklı sürüm çıkardı hala şu güvenlik açıklarını yamayamadılar hala flash hataları giderilmedi hala kodlardan anlamamazlığı devam ediyor hala kendini büyük görüp hiçbişeyi takmamaya devam ediyor.

Millette bişey sanıp gözünde büyütüyor.

desperado64

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ff 3.0 benim hoşuma gitti ..... hiçde bende hata verip kapanmadı...evet flashlarda sorun var... yalnız ie'de de sorun var...ençok hata veripde kapanan tarayıcı o...hemde çok çok yavaş....opera hız olarak belki ff geçmiş bunu kabul ediyorum ama operanında sayfa okuma hatası var....eklentiler ve kolay kullanım yönünden en iyisi bence ff dir...üstüne tanımam....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.