Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2,50
büyük başarı bence.
1,2 üstüne hiç çıkmadım ben. ve kaldırdım bi cok yerden.
türklere 1$ vermiyor.
kasmanın anlamı yok diyorum ben. Onun yerine kendi reklamını koysan daha iyi olur derim ben.
Malesef biz turklere 1 $ vermiyor ben sitelerimde en fazla 0.50 gordum ; turk ipler 0.10 cent yabancı iplerde daha yuksek ; 1 $ en fazla verdigi miktar.
Zaten eger dikkat ettiysen 1$ a kadar diyor.
Ama eger soyle dusunursen 0.01 degerinde reklam yayınlatıp 10 ziyaretci yollasan 0.10 cent alacagına 1 kişiye download ettirirsen 0.10 cent alıcaksın buda diğer yanı.
Tamamen tercih meselesi ; kullanılabilir yada kullanılmaz.
ilk gün denedim ve ertesi gün kaldırdım. yahoo Türk Webmaster'ları küçük görmezse google kullananı ...sinler. Google o kadar çok aşağılıyor ki bizi adamlar direk küfür etse daha iyi ama naparsın..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5