İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firefox Büyük Sorun

emreba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar firefox 3'u yukledikten sonra cogu siteye girerken bu uyari cikiyor ve siteye giremiyorum. merak etmeyin kotu siteler degil hatta kendi sitemin kontrol paneline girerken bile cikiyor. bunu nasil duzelte bilirim? her hangi bisey bilen var mi?

iyinetli6.gif

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bu firefox mesajı degil, bu senin localde kullandigin firewall un cevabi. https kullanımını kapatmışlar. Emin olmak için aynı adrese explorer ile girmeyi deneyebilirsin.

emreba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
opera'da da denedim ie'de de... local'den kapatmislar haklisin proxy ile ilgili sorun varmis hallettim. fakat simdi opera ve ie'de sorunsuz calisirken mozilla'da yine ayni sorun neyse ilgin icin tesekkurler artik mozillaya bye demenin zamani gelmisti zaten google amcada mozilladan elini ayagini cekiyor :D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Yine ayni sorun yoktur, cache ile ilgili bir durumdur. CTRL + F5 ile bunu aşabilirsiniz. Ayrıca google in firefox a destek vermeside, desteğini çekmeside ticari mevzularla alakalı. Ona bakarsanız google in Explorer a hiç desteği yok niye Explorer a bye demiyorsunuz?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.