İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Firefox çılgınlıgı nedir böyle yaa

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turk sitelerı uluslar arası alanda ismı gecmedığı için byle bır oalyı fırsat bılıo heralde :D
sonucda herkes lıstede gozukerek hıt almak ister ancak şu bı gerçek linkı verdımız site sadece site normalde bannerı tıklayına başka siteye gıdıyor adamlar bızım gıbı kekler sayesınde para kazanıyor ben bıle kulanıyorum bu sıstemı sırf reklam yerı boş die...

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Bunda sanirim ilk 250'ye girenlerin pageranki yukseliyor. Cunku ilk 250 ye giremeyenlerin sitelerinin adlari bile gecmiyor sitede. Yada ben goremiyorum :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o sitede sayfanın linkinin gözükmesi ve googleın bunu indekslemesi yeter. 250 falan önemli değil. ama ne kadar çok sayfada çıkarsan o kadar da iyi olacağından dolayı önemli.

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama bir yanlışlık var.

dünyadaki en zeki webmasterlar sizce o sitede ilk 5'te olam webmasterlar mı ?

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ben oranın bir fayda sağlayacağını düşünmüyorum.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google bir sayfada 200 den sonraki linkleri indexleyemiyor diye biliyorum bu sayı 100 de olabilir 300 de ama bu 3ünden biri. O sayfada 300 den fazla link olduğu kesin. Gereksiz bir iş inanın bana..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben şahsen, sadece FireFox çok hoşuma gittiği için koydum. (Yemin edebilirim)

Çünkü ilk olarak h*stbul.net'te görmüştüm. Affiliate sistemine nasıl üye olacağımı bilmediğim için o zaman koymamıştım.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende üyeyim firefox a, bende kafa patlattım uyelıgını buldum ama inanın bi halta yarıycagıni inanmıyorum sahsen ha ilerde www.yawhoo.net de elmasgunes in dedigi gibi sırf sevdigimden bannerini yayınlayabilirim cunku borwseri i.explorer a 10 basar.
ve daha guvenli,,aynı zamanda hızlı.

p.s: ayrıca sahsi gorusum bu adamlar milleti kullanıyor. ama destek olursun yada olmazsın ben dedigim gibi destek verirsem sırf yaptıkları is icin bannerini koyarım..
yoksa adamın bannerini yayınlıyon, ilk 250 ye nerden girecen zor yani
google bi sayfada 200 den fazlasını gormuyo zaten :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5