Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar sitem internet explorer da düzgün çıkıyor fakat firefox da sitemin yerleşimi çok karışık çıkıyor . ne yapabilirim bu konuda . firefox da da uyumlu olması için ne yapmam lazım .
vazgeçilemez bi tasarımsa siteyi ie ile açın diyip sadece ie kullananlara göstereceksin (ki bu mantıklı değil) ya da frontpageden vazgeçip mesela dreamweaver kullanacaksın. olabildiğince gereksiz kodlardan temizle bi de.
Valid HTML(0 hata) olması her zaman daha iyidir, hem farklı tarayıcılarda farklı görünmemesi, hem sayfa görüntüleme hızı, hem de SEO açısından(önemi azalmış da olsa kapanmamış link tag'ı tipi ciddi hatalar hala etkiler)
Bu sorun herkeste var bendede var ve ben sayfami yeniliyom hem IE hemde Firefoxa göre ayarliyorum bakalim nasil olcak. Beni sasirtan konu radyo kodum bazi sayfada cikiyor kucuk gözukuyor bazi sayfasinda hic gözukmuyor bazi sayfalar alt ust bu firefox neye göre ayarlanmis anlamadim getti. Bence biz degistircemize firefox degissin böylece herkes rahatlanir
css ile yaptıysan büyük ihtimalle kullandıgın </div> ler eksık yada fazladır
En cok yapılan hata budur.
Ikıncısı ıse class ve ya id lerin en-boy ayarlamsında hatalar olabılıyor bazı tarayıcılar görmezden gelebilirken bazıları sorunlu oluyor bu ikisini kontrol et.
Valid Css de olsa siten yinede bozuk cıkabılır yukardaki nedenlerden dolayı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.