İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

firefox da sitemin yerleşimi çok karışık

ZuZuu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar sitem internet explorer da düzgün çıkıyor fakat firefox da sitemin yerleşimi çok karışık çıkıyor . ne yapabilirim bu konuda . firefox da da uyumlu olması için ne yapmam lazım .

( Site FrontPage ile hazırlandı )

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
frontpagede yapılan siteler firefox ve operada çok kötü görünüyor..

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
vazgeçilemez bi tasarımsa siteyi ie ile açın diyip sadece ie kullananlara göstereceksin (ki bu mantıklı değil) ya da frontpageden vazgeçip mesela dreamweaver kullanacaksın. olabildiğince gereksiz kodlardan temizle bi de.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valid HTML(0 hata) olması her zaman daha iyidir, hem farklı tarayıcılarda farklı görünmemesi, hem sayfa görüntüleme hızı, hem de SEO açısından(önemi azalmış da olsa kapanmamış link tag'ı tipi ciddi hatalar hala etkiler)

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu sorun herkeste var bendede var ve ben sayfami yeniliyom hem IE hemde Firefoxa göre ayarliyorum bakalim nasil olcak. Beni sasirtan konu radyo kodum bazi sayfada cikiyor kucuk gözukuyor bazi sayfasinda hic gözukmuyor bazi sayfalar alt ust bu firefox neye göre ayarlanmis anlamadim getti. Bence biz degistircemize firefox degissin böylece herkes rahatlanir :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
birde siteyi tasarlarken her tarayıcıda iyi gorunecek şekilde tasarlamak gerekiyor.

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
css ile yaptıysan büyük ihtimalle kullandıgın </div> ler eksık yada fazladır
En cok yapılan hata budur.
Ikıncısı ıse class ve ya id lerin en-boy ayarlamsında hatalar olabılıyor bazı tarayıcılar görmezden gelebilirken bazıları sorunlu oluyor bu ikisini kontrol et.

Valid Css de olsa siten yinede bozuk cıkabılır yukardaki nedenlerden dolayı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.