Firefox mu IE mi?

0
Onaylı Üye
Üye
Ortada 3 tarayıcı varken sanki 2 tarayıcı varmış gibi herkes Firefox diyor :)

R
ReakSiyon
Misafir
Firefox kullanamıyorum çünkü hala bilgisayarım bill gates ve ibm ortaklıgından kalan bi makine;)

J
jEEpERscREEpERs
Misafir
Elbette IE! Ne zaman ki, Firefox, gereken script vs destegini tamamen oturtur, o zaman firefox derim... Hala aralarında koca uçurumlar var ie ve firefox'un...

Tartışılmaz bile...

Not: Orjinal Lisanslı windows sahibiyim... Destek aldıktan sonra, neden ıvır zıvır kullanayım. Paşa paşa update ediyor kendisini...

H
HoBaa
Misafir
the_alorak' Alıntı:
Firefox Diyenlerin Opera denemesini isterim.Ne de olsa kanıtlanmış en hızlı tarayıcı(ayrıca zamanında en küçük tarayıcıydı)

Opera iyi yanlız Operanın Arayüzü hoşuma gitmiyor.Firefox daha kalıp daha sade.

Opera daha şirketsel duruyor.Firefoxtan daha guvenlıdır belki'ki zaten kanıtlanmıs bı guvenlıgı var ama ben Firefox Kullanıyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
biz hala annemizin margarinini kullanıyoruz. firefox u geçenlerde denemiştim pek içime yatmadı. insna alışkanlıklarını bırakamıyor kolay kolay. belki ie den daha kullanışlıdır daha iyidir. fakat işte alışkanlık oldu ie kopmakta zor gibi gözüküyor. ne zaman ie nin kötü bir olgusunu görürsem o zaman bırakıp alternatif ararım diye düşünüyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
HoBaa' Alıntı:
Opera iyi yanlız Operanın Arayüzü hoşuma gitmiyor.Firefox daha kalıp daha sade.

Opera daha şirketsel duruyor.Firefoxtan daha guvenlıdır belki'ki zaten kanıtlanmıs bı guvenlıgı var ama ben Firefox Kullanıyorum.

Operayı kişiselleştirmezseni opera iğrenç gözükür.

Bu adresten Tema indirebilir.

Bu adresten de işinizin kolaylaşması için panel indirebilirsiniz.Denerseniz inanın seversiniz..

0
Onaylı Üye
Üye
Hem firefox hem de mozillanın kendi tarayıcısı iyidir.

Geri