İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

firefox ve thunderbird'de mühim problem

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sizler yaşıyormusunuz bilmiyorum ama arada bir (mesela 4-5 ayda bir) thunderbird'deki profillerim,profillere bağlı mail hesapları,mail hesaplarına bağlı mailler,news grupları vs. aniden uçuveriyor.

benzer bir problemi de dün firefoxda yaşadım. yerimlerindeki bütün siteler (enteresan bir şekilde klasörlere alt dizinlere atılmış yerimleri hariç) aniden siliniverdi.

bu problemlerin nedenini ve çözümünü bilenm varmı?

zis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayfaları açarken firefox kilitlenip kapandıysa bellekte çalışır halde duruyor ama kapalı görünüyor.sen yeniden açmaya çalıştığında ise sende bi kullanıcı seçmeni isitiyor.eğer sen bir kullanıcı oluşturursan yada başka kullanıcı seçersen ozaman uçup gidiyor herşey :) başıma geldi ordan biliyorum . böyle bir durumda bellekte çalışan firefoxu kapat.(windows işletim sistemleri içindi bu söylediklerim )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5