Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Firefoxla wma sarkilari dinlenilmiyor?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam benim bir sorum var simdi sitemde muzik dinleme var yani wma olarak ve firefox indiriken onla dinlemek istedinde orda sarkilari firefoxla dinleyemezsiniz yaziyor. Suan tam ne yazdini hatirlamiyom ama böyle gibi bisey bu aralar baya firefox kulanan var buna nasil care bula bilirim?

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana göre firefox kafasına göre programlar kurulmuş o programı kurarken genel olarak web sitelerine ve eplorere bakmalıydılar ne yazikki bir cok site bu yüzden rezil duruma düştü cok insan kullanmıyor fakat google özelikle teşfik ediyor tamam vürüse karşı güzel etmişler ama karma siteyi algılıyamıyor mesela sizin dediginiz gibi mini seyleri algılıyamıyor eee napcaz bu durumda yıllarını verdigin site için yeniden siteni edeceksin düzenliyceksin eee yine ilerde ne bilcez başka bir program ve ayni program başka seyler cıkartmıycanı bence biraz tam arastırma etseler iyi olur
size gelcek konuysa sitenizi ne yazıkki firefox göre ayarlamanizdir yada ordan giren kullanıcıyı yok saycaksınız

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bende quicktime kurulu, firefox ses dosyalarını onunla ilişkilendirip, çalıyor.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet ja maalesef öyle yapmislar ama firefoxla nasil ayarlicam onuda bilmiyorum maalesef. tiva quicktime le nasil ayarlama yapa bilirimki?

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ayar yapmaya gerek yok sanırım, ff direk olarak sistemde quicktime kurulumu diye bakıyor.