İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

firma script 26 renk - 3 slider - full seo sadece 50 tl

turgutluweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Firma Script - 26 Renk - Slider - Gelişmiş Yönetim Paneli - Seo

FİRMA SCRİPT GENEL ÖZELLİKLER

- Php & Mysql ile kodlanmıştır.
- Full sef link
- 26 renk seçeneği (Panelden değiştirilebilir)
- 3 farklı slider (Panelden değiştirilebilir - nivo, jquery, kwik)
- Otomatik Sitemap
- 404 Sayfası
- Sınırsız ürün kategori sistemi
- Ürünlere sınırsız resim ekleme
- Mail onaylı üyelik sistemi
- Ajax sepete ekle ve sipariş sistemi
- Sayaç
- Sosyal ağlar paylaşım
- Ürün yorumları

YÖNETİM PANELİ

Kullanım kolaylığı düşünülerek sade ve kullanışlı yeni bir yönetim paneli hazırlanmıştır.

Yönetim panelinin genel özellikleri;

- Ckfinder - Ckeditor text editörü olarak kullanılmıştır. Gelişmiş text editörü sayesinde zengin metin sayfaları oluşturabilir, görsel olarak yüklediğiniz resimleri görebilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz.Sunucuyu gez özellikli.

- İçeriklerin durumlarını belirterek dilerseniz hemen dilerseniz daha sonra yayınlayabilmeniz için aktif / pasif durum kontrolü.

- Bazı kısımlarda (örneğin: ürün kategorileri) menü'de göster / gizle seçeneği bulunmaktadır.

- Veri eklenme ve güncellenme tarihleri tutulmaktadır.

- Kolay resim ekleme (ürünlerde çoklu resim ekleme (sınırsız))

- Ajax ile kolay sıralama değiştirebilme. (sürükle-bırak)

- İstatistikler : İçerik sayıları, site ziyaretçi sayısı..

YÖNETİM PANELİNE GENEL BAKIŞ

Ayarlar = Firma Ayarları , Genel Ayarlar, Blok ve İçerik ayarları

Bu kısımda firmanızın iletişim bilgilerini, web sitenizle ilgili genel ayarları, blokların aktiflik pasiflik durumlarını, içeriklerde bir sayfada gösterilecek veri sayısını, tema vs.. gibi ayarları yapabilirsiniz.

İçerik = Sayfalar, Hizmetler, Referanslar, Haberler, Slaytlar, Foto Galeri, Firma Yöneticileri

Bu kısımda içerik yönetimini yapabilirsiniz.Veri ekleme düzenleme silme sıra değiştirme vs..

Sayfa eklerken dilerseniz sayfalar özel link verebilirsiniz. footer, sol menü ve üst menü olarak 3 bölgeye sayfa ekleyebilirsiniz.Dilerseniz iç sayfalarda kullanabilmek içinde bağımsız sayfa ekleyebilirsiniz.

Slayt eklerken dilerseniz slayt'a link verebilir aynı sayfada aç ya da farklı sayfa da aç seçeneğini kullanabilirsiniz.

Ürünler = Ürünler , Ürün Kategorileri, Markalar, Yorumlar, Belgeler

Yorumların onaylanması, İlgili kısımlara veri girişi , düzenleme , silme, sıra değiştirme vs..

Diğer Kısımlar

Siparişler
Maillist
Anket
İletişim Mesajları
İş Başvuruları
Yönetici İşlemleri
Üyeler

DEMO: http://v2-kozuka.firmascript.com/index.html

ADMİN PANEL için PM isteyiniz.

Domain Sınırlama yoktur.

İsteğe göre ücretsiz kurulum yapılır.

Tema lisanslı temadır.Theme forest kozuka temasına giydirme yapılmıştır.Lisans almak ya da almamak tamamen satın alanların sorumluluğundadır.

FİYAT: 75 TL

DİĞER FİRMA VE ÜRÜN TANITIM SCRIPTLERİ

Firma Script Mini > 50 TL DEMO

Firma Script Blue > 50 TL DEMO

Firma Script Kozuka (Basit) > 75 TL DEMO

Firma Script Kozuka (Gelişmiş) > 100 TL DEMO

ÖDEME YÖNTEMLERİ

Garanti Bankası
Paypal
Misli.com

İLETİŞİM BİLGİLERİ

MSN: [email protected]

TEL: 0 555 285 31 13

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5