Bildiğiniz gibi Google daha kalifiye eleman yetiştirmek için reklam yöneticisi olmak isteyenleri sınava sokuyor. Bu sınav sonunda hangi alanda uzmanlaşmak istiyorsanız o alanda sınava giriyor ve başarılı olursanız sertifikanızı alıyorsunuz.
Bu sınava hazırlanırken Googleın bir çok eğitim metaryelinden faydalanabilirsiniz. Ancak insan yinede örnek soru görmek istiyor. Bende bu eksiği gördüm ve Google Reklamcılığı Temelleri Sertifikası için sınavda sorulan soruları not aldım. Bu notun sınav öncesi hazırlık yapmak isteyenler için satıyorum.
50$ olan sınav ücretinin boşa gitmesini istemiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın derim.
Arama Ağı Sorular -> 109 soru 40 TL
Reklamcılığın Temelleri -> 113 Soru 40 TL
Görüntülü Reklamcılık -> 110 Soru 40 TL
Raporlama ve Analiz -> 100 Soru 40TL
1 Tanesi 40 TL
2 Tanesi 70 TL
3 Tanesi 90 TL
4 Tanesi 100 TL
Tamamı Orjinal bir-birinden farklı 432 soru sadece 100 TL
Not: Amacım hazırcılığa konup Adwords gibi kaliteli bir hizmeti, kalitesiz yöneticiler yüzünden katletmek değildir. Onun için sınav sorularınun cevabı işaretli değildir. Sınav sorularını alan kişilerin önceden bu soruların doğru cevabını kendilerinin bulması gerekiyor.
Yüksek başarı göstermek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsattır.
İletişim: [email protected] yada Kişisel sayfamdan irtibata geçiniz.
Ödeme şekli: İŞ Bankası , Ziraat Bankası, YapıKredi Bankası aracılığı ile yapılacaktır. (Misli hesabı da aktiftir.)Pazarlık yada takas söz konusu değildir.
Bu sınava hazırlanırken Googleın bir çok eğitim metaryelinden faydalanabilirsiniz. Ancak insan yinede örnek soru görmek istiyor. Bende bu eksiği gördüm ve Google Reklamcılığı Temelleri Sertifikası için sınavda sorulan soruları not aldım. Bu notun sınav öncesi hazırlık yapmak isteyenler için satıyorum.
50$ olan sınav ücretinin boşa gitmesini istemiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın derim.
Arama Ağı Sorular -> 109 soru 40 TL
Reklamcılığın Temelleri -> 113 Soru 40 TL
Görüntülü Reklamcılık -> 110 Soru 40 TL
Raporlama ve Analiz -> 100 Soru 40TL
1 Tanesi 40 TL
2 Tanesi 70 TL
3 Tanesi 90 TL
4 Tanesi 100 TL
Tamamı Orjinal bir-birinden farklı 432 soru sadece 100 TL

Not: Amacım hazırcılığa konup Adwords gibi kaliteli bir hizmeti, kalitesiz yöneticiler yüzünden katletmek değildir. Onun için sınav sorularınun cevabı işaretli değildir. Sınav sorularını alan kişilerin önceden bu soruların doğru cevabını kendilerinin bulması gerekiyor.
Yüksek başarı göstermek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsattır.
İletişim: [email protected] yada Kişisel sayfamdan irtibata geçiniz.
Ödeme şekli: İŞ Bankası , Ziraat Bankası, YapıKredi Bankası aracılığı ile yapılacaktır. (Misli hesabı da aktiftir.)Pazarlık yada takas söz konusu değildir.