İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fizyom | Fizy script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaş dağıtmıştı bunu.
Hayırlı işler

The GoDFather

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
oho çok var böyle scriptler ama bu o dağıtılanlardan değil bu biraz daha gelişmişleri... SEO'lusu

The GoDFather

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bu tarz tıpatıp aynısı yok dediğim gibi isteyen onları kullansın kimseyi zorlamıyoruz alsın diye tasarımı ve geliştirmeyi ben yaptım. emin olun tam olarak böyle birşey olsaydı satmazdım ;)

İyi forumlar.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Yanlış anlamayında bi kaç resim değiştirip scriptlerde değiştirme yapmışsınız. Değişen birşey yok.

The GoDFather

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
kimseye yalan söyleyecek halimiz yok isteyen alır isteyen almaz eğer yazının tamamını okusaydınız özellikle ilk bölümü anlardınız sizin o bahsettiğiniz çok script te editlenebilir kısım yoktu anlamsız boşluklar işe yaramaz Js ile doluydu hiçbirine gerek yok teknik bazı hatalar giderildi... Uğraşılmamış bir script ti isteyen alır isteyen almaz konuyu tartışma alanına çevirmeye gerek yok burada sizinle ne yaptığımı tartışıcak kadar vaktim yok...

almak isteyen ilk mesajdaki msn adresini ekleyebilirler.

xzadx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dagıttım indiren teşekür etmiş saolun scriptin oldugu link özelden atarım hayırlı satışlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.