İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Flash intro ses çıkmıyor

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
http://www.flashmo.com/preview/flashmo_138_intro

Linkteki introyu indirip flash cs3 ile açtım ama açtıktan sonra ses ile ilgili hiç bir işlem yapamıyorum. Hiç bir değişiklik yapmadan farklı kaydet dediğimde bile ses çıkmıyor. Acaba ne yapmam gerekir bundaki sesi kullanmak için?

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Save Flash programini denermisin bircok yontem var :)

veya Internet Download Menager i tavsiye ederim

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya bunun zaten .fla dosyası var o verdiğim linkte yani ben hazırı editleyemiyorum...
senin söylediğin programlar swf yi çekip .fla ya çevirmek için değil mi?

Centilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır dediğim program swf yi sesiyle tüm veriyle kaydeder bilgisayarına özellikle internet download menager. bilgisayarına kaydettikten sonra bir flash programıyla editlemekte sana kalmış mesela Flash MX programıyla ile çok iyi editlenebilir veya tecrüben varya yeni bir çalışma yapılabilir :)

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hocam anlatamadığım şey şu altta Download FLA Source File (1.19 MB) yazan linke tıklayarak zaten .fla editlenebilir flash versiyonunu indiriyorsun yani swf halini çevirmeme gerek yok ben hazır müzikli olanı kullanmam sırasında bir sorun yaşadığımı anlatmaya çalışıyordum :)

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
O müzik dosyası .fla içinde gömülü olmayabilir. Bir dizinden çağrıyor olabilir. Actionscript bölümüne bakarak bu wav/mp3... dosyasının yerini tespit edebilirsiniz.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
yaptıkların için çok teşekkürler ama resim efektleri bozulmuş bunda yaa :( macromedia flash 8 mi kullanmalıyım ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.