G
Gmail
Misafir
Arkadaşlar;
**** Adet Flash Oyun + Bu Oyunlara Ait Thumbs. Resimleri ** YTL den Satıyorum.
Kısaca:
Oyun Sayısı:****
Resim Sayısı:****
Toplam Oyun Boyutu:*GB(Tar.Gz Formatında Sıkıştırıldı)
Toplam Resim Boyutu:**MB(Tar.Gz Formatında Sıkıştırıldı)
Oyunların Türü: SWF
Resimlerin Türü: PNG
Ödeme Şekli:
Garanti Bankası Havale
Oyak Bankası Havale
Yapı Kredi Bank Havale
PTT Posta Çeki Hesabı
Teslimat Şekli:
Oyunlar + Resimler 2 Farklı Tar.Gz Formatında Sunucu Üzerinde Duruyor.SSH Yetkisi Olanlar wget İle, Olmayanlar İle Kendilerine Ücretsiz Vereceğim Bir Script İle Dosyaları Kendi Hostlarına/Sunucularına İndirebilirler.Yada Kendilerine Vereceğim Link İle Bilgisayarlarına İndirebilirler.
*Ödeme Yapıldığı An Dosya Teslim Edilir.(Genelde Sabah 09:00 - 23:00 Arası Onlineyim)
*Bu Fiyata Script,Sql,Tablo,Site vs. Dahil Değildir.(Script Talep Edenlere Yardımcı Olmaya Çalışırım)
*Satın Almak İsteyen Arkadaşlar Dilerlerse Buraya Yazabilir,PM Atabilir yada MSN den Bana Ulaşabilirler.
Atladığım Bir Husus Var İse Eklerim
**** Adet Flash Oyun + Bu Oyunlara Ait Thumbs. Resimleri ** YTL den Satıyorum.
Kısaca:
Oyun Sayısı:****
Resim Sayısı:****
Toplam Oyun Boyutu:*GB(Tar.Gz Formatında Sıkıştırıldı)
Toplam Resim Boyutu:**MB(Tar.Gz Formatında Sıkıştırıldı)
Oyunların Türü: SWF
Resimlerin Türü: PNG
Ödeme Şekli:
Garanti Bankası Havale
Oyak Bankası Havale
Yapı Kredi Bank Havale
PTT Posta Çeki Hesabı
Teslimat Şekli:
Oyunlar + Resimler 2 Farklı Tar.Gz Formatında Sunucu Üzerinde Duruyor.SSH Yetkisi Olanlar wget İle, Olmayanlar İle Kendilerine Ücretsiz Vereceğim Bir Script İle Dosyaları Kendi Hostlarına/Sunucularına İndirebilirler.Yada Kendilerine Vereceğim Link İle Bilgisayarlarına İndirebilirler.
*Ödeme Yapıldığı An Dosya Teslim Edilir.(Genelde Sabah 09:00 - 23:00 Arası Onlineyim)
*Bu Fiyata Script,Sql,Tablo,Site vs. Dahil Değildir.(Script Talep Edenlere Yardımcı Olmaya Çalışırım)
*Satın Almak İsteyen Arkadaşlar Dilerlerse Buraya Yazabilir,PM Atabilir yada MSN den Bana Ulaşabilirler.
Atladığım Bir Husus Var İse Eklerim