İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

flash,slayt dosyasi icin sponsor host ariyorum

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.gulsehri.com un %90 civarlarinda flash ve %99 uzerinde en cok ziyaret edilen 2 sayfasi olan 5 civarinda flash,60 civarindada slayt linki var..bu slayt ile flash dosyalarini atabilecegim..mb si kb si hic onemli degil sadece 2 ayri dosya indirilecek..onemli olan banwith yememesi..yani banwith sorunula karsilasmayacagim bir hostingle reklam karsiligi anlasmak istiyorum.bu iki sayfaya ister banner, ister text link olarak bu sayfa bu host tarafindan destekleniyordur diye reklamini vericem..her iki sayfada gulsehrinin en cok ziyaret edilen sayfasi ve icerik yok sadece linkler var o yonden reklaminizda goze carpar..kesinlikle site kullanim amacli degil sadece 2 dosya atilacaktir..

not:tum site hiti 15.000 civari..15.000 den kaci bu sayfalara paylasiliyor tam bilemiyorum..umarim istediginiz hiti verebilirim..

D

DeVriM

Misafir
GuLSehri' Alıntı:
www.gulsehri.com un %90 civarlarinda flash ve %99 uzerinde en cok ziyaret edilen 2 sayfasi olan 5 civarinda flash,60 civarindada slayt linki var..bu slayt ile flash dosyalarini atabilecegim..mb si kb si hic onemli degil sadece 2 ayri dosya indirilecek..onemli olan banwith yememesi..yani banwith sorunula karsilasmayacagim bir hostingle reklam karsiligi anlasmak istiyorum.bu iki sayfaya ister banner, ister text link olarak bu sayfa bu host tarafindan destekleniyordur diye reklamini vericem..her iki sayfada gulsehrinin en cok ziyaret edilen sayfasi ve icerik yok sadece linkler var o yonden reklaminizda goze carpar..kesinlikle site kullanim amacli degil sadece 2 dosya atilacaktir..

not:tum site hiti 15.000 civari..15.000 den kaci bu sayfalara paylasiliyor tam bilemiyorum..umarim istediginiz hiti verebilirim..

siteni mükemmel buldum süper bir tasarım yapmışsın

istediğinkadar alan ve istediğin kadar bandwtih verebilirim

[email protected]
msna dresim ekle knuşlım

D

DeVriM

Misafir
sanırım aslanotohosting e kanmışsın sitende linklere tıkalyınca aslan hosting senden para istiyor :(

ama şunu bil siten aşırı hoşuma gitti

GuLSehri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok benim degil o baska bir arkadasin sitesinin hostuydu..host bulana kadar gecici bir sure ona atmistim 4 gun falan oldu sanirim..oda surekli banwith diye kapatip duruyordu bugunde boyle mesaj yazmis..anlamadim gittim bu hostu..hatta arkadasi 80 ytl borclu cikarmis:) okuyorsa aslanhost sahibi o kisinin bir sucu yok benim dosyalarimdi.. devrim bey msn zi ekliyorum..

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sadece Guluyorum:D Sponsorlar ne zamandan beri para istemeye başladılar?

aslano

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle hile ile hareket edenlere pirim vermeyiniz

bedavamı aldık host serweri nakit para ödeyip aldık

hakkımızı sömüren hileyle yiyeni de ödüllendirmeyin eleştirin bari

4 günde 10 gb trafik harcadığın aslanoto web alanında neden reklamımızı eklemedin bizden başka herkesin reklamını koymuşsun tabiki boçlusun öde buyur sponsor anlaşma gereği kullandığın yerde ekliyceksin logo txt eklemdin başka siteden kullandırıyosun ozaman ücretini ödemen gerek ödemezsin dimi ben de gördüm iyi ki yoksa bi haftaya serwerin banwitini bitirecektin

http://www.gulsehri.com/slaytlar/slaytlar.htm başka siteden bizim hostun trafiğini bitiriyodu nerdeyse can sıkıcı ya bizden başkada herkesin reklamını koymuş gördünmü

o reklamını koyduklarından al para öde bize enayi keriz mi olduk sponsor hosting veriyosak kurala uysan olmazmıydı

Ücretsiz Webalanı Kuralları: http://www.aslanoto.com/aslanoto_domainlinuxwindowshostingplanlari.php

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sen o hesabi o site için açmadınmı? o sitede senin bannerin text reklamin varmı yokmu? Var. kurallarina bakinca her sayfada text ve banner reklam demişsin zaten onlar mevcut. baska sitenın slaytları koyulmus baska yerdende oraya lınk verılmıs varmı senin kurallarında baskasının slaylarını koymayınız baska yerden kımse lınk vermezsın Bıde senın yaptığın ukalalık neymiş 15 bw tuketmıssınız 80 ytL borcunuzu ödeyınız. ödenıldımı?
madem işine gelmedi emaıl atsaydın hesabı kapatsaydın oraya o yazıyı yazdiğin için kendınden utanmalısın..

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
borç ödenmeyince siteye yazı yazılmasını doğru bulmuyorum eğer borç ödenmiyorsa bir mail ile ödeme yapılmazsa hesabın silineceğini söylersin yine ödeme yapılmazsa silersin biter..

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Borç olayı yok aslanoto siteye sponsordu arkadasin slaytlarınıda aynı hosta barındırınca kafadan borç çıkarmış kısa ve öz sekilde ifade edeyim aslanoto saçmalamiş.

Duman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yanliş anlasılmasin GuLSehri Rumuzlu arkadas slayt ve flaşhlarını atabılecegı host arıyor siteyı oraya almıyacak sadece slayt ve flash sayfalarından link verıp sizin belırtığınız banner ve text reklamı o iki sayfada yayınlayacak.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
böyle sponsorla host bulunmaz radyo icin kucucuk yer aradim veren yok ayrica gulsehri yaptigin gibi kimse yapmaz bence en iyisi para ver super yer al basinda agirmaz bu milleti beklemesin ben sana yapardim bana teklif etmistin su dedin ama maalesef imkanim olmuyor ben ikinci yer aciyorum ondan.... Insalah bulursun yaptigin is dusunce super yaparsan super uyeler kazanirsin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5