İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

flash ta yardimci olacak kisi ariyorum part time

S

sinanusa

Misafir
ABD ve istanbulda seyehat tur acentemiz icin web tasarimi konusunda
yardimci olabilecek ozellikle grafik yonu iyi tasarimci bir arkadasa ihtiyacimiz var. teknik yonden yeterli bilgiye sahibiz ancak tasarim ve icerik yonunden yaratici arkadasla calisabiliriz.
isin detayi mevcut fla dosyalarin daha iyi gorunum saglanmasi ilave yaratici tasarimlar eklenmesi seklindedir. istediginiz ucreti belirtirseniz iyi olur.

F

fatihceylan

Misafir
Ben öğrenciyim bundan dolayı çalışma saatlerinde okulda oluyorum Macromedia flash üzerinde profesyonelim ve Photoshop ta halen öğrenim görmekteyim. Eğer iş yerine gelme zorunluluğu olmadan çalışmaları evimde hazırlayabileceksem iş teklifinizi ayrıntılı şekilde görüşebiliriz.
Referanslarım
www.flashokulu.com da admin lik yapım 1 sene boyunca
www.internetdergisi.com da editörlük yapıyorum ve çalışmalarıma buradan erişebilirsiniz. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5