İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

focuswOw - 24 Saat İçinde Ödeme

focuswow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1vk0x.png
focuswOw nedir?
focuswOw uzerinden oturdugun yerden para kazanabilirsin. Biraz anlatmak gerekirse focuswOw verdigi tekliflere uye olundukca para veren bir sitedir. Teklifer kismindan herhangi bir teklife uye oldugunuzda ardindan UYE OLDUM kismina tİklyarak istenilen bilgileri girdiginizde uyeliginiz kontrol edilecek. Herhangi bir hile vs. sorun saptanmadiginda odemeniz Paypal hesabinize 24 saat icinde yapilacaktir

1vk3h.png
-Birinci Adım-
Siteye girin ve logonun altındaki yan menüden "TEKLIFLER" kısmına tıklayın.
-İkinci Adım-
Tekliflere gelince hangi teklife üye olacaksanız tıklayın ve üye olun. Yalnız üye olurken screenshot alın ve üye oldugunuz e-mail ve şifrenizi not ediniz.
-Üçüncü Adım-
Teklife üye olduktan sonra menüden "UYE OLDUM!"a tıklayın ve üye oldugunuz teklife göre orayı doldurun.
-Dördüncü Adım-
24 saat içinde gelecek olan ödemeyi bekleyiniz.

1vk6r.png

Siter şuan biraz aceleye geldi, hergün geliştirilecek. Daha fazla bekletmemek için şimdi açıyorum siteyi. Şuan çok az teklif var acele olduğu için bu sayı daha çok artacak lütfen biraz bekleyiniz.

www.focuswow.in

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.