İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Font Sorunu

T

teendesign

Misafir
Merhaba Arkadaslar,

Yaptigim Web Sayfalarinda,internetten Download Ettigim Fontlari Kullaniyorum Ama Bunlar Benim Bilg.da Yuklu Oldugu Icin Sadece Ben Gorebiliyorum,baska Bi Makineden Siteye Girildiginde Benim Istedigim Font Yerine Windows Fontlarindan Biri Yukleniyor.bu Sorunu Nasil Halledebilirim?

Simdiden Tesekkurler....

K

kergo

Misafir
teendesign' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar,

Yaptigim Web Sayfalarinda,internetten Download Ettigim Fontlari Kullaniyorum Ama Bunlar Benim Bilg.da Yuklu Oldugu Icin Sadece Ben Gorebiliyorum,baska Bi Makineden Siteye Girildiginde Benim Istedigim Font Yerine Windows Fontlarindan Biri Yukleniyor.bu Sorunu Nasil Halledebilirim?

Simdiden Tesekkurler....
Tek çözüm: Seç birtane bunlardan:
Verdana, Arial, Times New Roman, Courier, Helvetica, ...

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lanet ettiğimiz dialer'cilerin kullandığı yöntem aslında bu tarz işler için kullanılıyordu...

Google' dan oto-download için ASP yada PHP kodlarını aratıp, fontları otomatik olarak yükleyecek scripti bulabilirsen sorununu çözersin...

Kolay gelsin...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.