İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

for sale

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar forumdaki sedo ile ilgili yasaklar konusunda hep for sale kelimesi geçiyor benim sormak istedigim sitemizden sadece link versek for sale felan yazmadan ginede hile olayına girermi

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet hile olayına girer yapamazsın. sedo sponsor program değil, yani domain kaydedeyim para kazanayım olayını yapmak için sedo uygun bir yer değil.

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop' Alıntı:
evet hile olayına girer yapamazsın. sedo sponsor program değil, yani domain kaydedeyim para kazanayım olayını yapmak için sedo uygun bir yer değil.

o zaman herhangi bir sitede benden bağımsız link verseler benim domaine ne olacak peki

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten bu önceden yapılmış ise belli olur. merak etme onu anlayacak bilgiye sahip sedoda çalışanlar. en basitinden diğer sitenin eski haline bakar vs. hile yapmanın yolu yok sedoda ispiyonluyorlar :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5