İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forex Şirketlerinden Başı Yananlar?

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar

bundan 1 hafta önce forex forumu açmıştım ve sitem yavaş yavaş gelişmeye başladı 2 tane de kurumsal üyem var şimdilik:eek: şimdi arkadaşlar sitede şikayet bölümü var ve konu sayısı 0:eek: eğer forex şirketlerinden başı yananlar forumuma konu açarlarsa sevinirim. Site linki koyuyorum umarım reklam olarak algılanıp silinmez ;)

www.forexsohbet.com

arkadaşlar başı yananlar varsa konu açarsa çok sevinirim

herkese iyi çalışmalar

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
Bugüne kadar en çok okuduğum şikayet hedefonline'dan şikayetlerdi. İlk defa şikayet bölümü boş bir forex forumu görüyorum :)

Bu arada hayırlı olsun. Türkiye'de forex konusuna ilgi genelde sadece adsense'cilerin sağdan soldan topladıkları kopya içerikten ibaret oluyor.

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugüne kadar en çok okuduğum şikayet hedefonline'dan şikayetlerdi. İlk defa şikayet bölümü boş bir forex forumu görüyorum :)

Bu arada hayırlı olsun. Türkiye'de forex konusuna ilgi genelde sadece adsense'cilerin sağdan soldan topladıkları kopya içerikten ibaret oluyor.

açılalı daha 1 haftadan az süre oldu ve liderforex den bir arkadaş günlük analiz köşesini ekleyecek:gül: ayrıca forex kelimesinde ilk sayfada:eek: şikayetleri olan mutlaka vardır arkadaşlar içimizde bir konu açarsanız çok makbule geçer ayrıca ortam kızışır ve diğer firmaların brokerlarınıda çekerim siteye:cool:

DincerAydogdu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
29
açılalı daha 1 haftadan az süre oldu ve liderforex den bir arkadaş günlük analiz köşesini ekleyecek:gül: ayrıca forex kelimesinde ilk sayfada:eek: şikayetleri olan mutlaka vardır arkadaşlar içimizde bir konu açarsanız çok makbule geçer ayrıca ortam kızışır ve diğer firmaların brokerlarınıda çekerim siteye:cool:

İnsanlar şikayet açmaya korkar oldular. O yüzden çıkmayabilir bile belki. Nedenine gelince forex şirketleri artık en ufak şikayeti bile avukatlara devrediyorlar markayı zedelemek vs gibi nedenlerle. Küçük yatırımcı bu durumda şikayet etmeye korkar oldu.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ahh ahh yazsam forum dolar:D öle dandirik şirketlerle karşılaştımki soğutan onlar oldu beni forexden.Neyseki düzeldi biraz piyasa...

maswey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya arkadaşlar söz dava gibi olaylar olursa ip adresinizi vermem şüpheniz olmasın :D

bir kaç kişi şikayetlerini yazarsa sevinirim :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Dava gibi bir olay olacağını sanmıyorum çünkü bu yazılanlar deneyimlerdir aksini kanıtlıyamazlar zaten.Ama çıkıpta markayıda kötüleyen , iftira nitelikli yazılar olursa haklı olarak uyarırlar...

Ayrıca ip istendikten sonra vermemeniz gibi bir lüksünüz olamaz:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.