Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Forum.iyinet.com ana sayfa

nokie

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
nedendir bu insanların paylaşım yaptığı, birşeyler öğrendiği ortamı kapatma hevesi, bu tür kişilerin psikolojik yardıma muhtaç olduğunu düşünüyorum.

T3chn0

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
224
bu tür insanlar genelde toplum tarafından dışlanan,sevilmeyen kızların bunları gördüklerinde ıyyy bu ne yahu diye tepki verdikleri ezik insanlardır. psikolojik sorunlarını, egolarını sanal alemde insanlara zarar vererek karşılamaya çalışırlar,ama bir tanesi bile demez ki al kardeşim benim numaram budur,adresim budur diyemez.botnet'i dayadığında delikanlı olur çünkü bu insanlar klavye başında delikanlıdır.ama biz napıyoruz bunları sevgi ile kucaklıyoruz unutmayalım ki zeka özürlü de olsalar kafaları bazı şeylere basmasa da ezik te olsalar onlar bizim insanımız onlara sahip çıkalım.

Marmara

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
bu tür insanlar genelde toplum tarafından dışlanan,sevilmeyen kızların bunları gördüklerinde ıyyy bu ne yahu diye tepki verdikleri ezik insanlardır. psikolojik sorunlarını, egolarını sanal alemde insanlara zarar vererek karşılamaya çalışırlar,ama bir tanesi bile demez ki al kardeşim benim numaram budur,adresim budur diyemez.botnet'i dayadığında delikanlı olur çünkü bu insanlar klavye başında delikanlıdır.ama biz napıyoruz bunları sevgi ile kucaklıyoruz unutmayalım ki zeka özürlü de olsalar kafaları bazı şeylere basmasa da ezik te olsalar onlar bizim insanımız onlara sahip çıkalım.

Ne kadar güzel söylemişsin.

Ezik insanlarla uğraşmak zor :)

Robinyz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
26
şöyle kazara karşılaşmayız ki geniş bir alanda

X

Xman

Misafir
nedendir bu insanların paylaşım yaptığı, birşeyler öğrendiği ortamı kapatma hevesi, bu tür kişilerin psikolojik yardıma muhtaç olduğunu düşünüyorum.

Tek nedeni var rakibi ekarte etmek, bura kapanınca insanların gideceği yer belli nasılsa..........

lovemove

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
vay adi herifler.. mahkemeye verin bence akıllansınlar. kanunlardan haberleri yok sanırım..

mss32dll

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
11
botçular biraz mapus damı görecek sanırım ;p

Burası türkiye arkadaşım, bırak mapus damı görmeyi yargılanmayacaklar bile.Geçmişte daha büyük sitelere benzer çapta saldırılar oldu , yine mahkemeye verildi , yine eli boş dönüldü.

Webmaster forumlarına saldırı yapan adiler yüzünden bilgi paylaşımı duruyor.ülkece gelişmememiz - geliştirmemiz gereken bilişim ve internet sektörüne darbe vuruyorlar.

Bumber

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
Tek nedeni var rakibi ekarte etmek, bura kapanınca insanların gideceği yer belli nasılsa..........

Türkiyedeki hiçbir botcunun wm sitesi yokki :) böyle bir çıkartım söz konusu olsun.

İyinet bir marka, nasıl r10 ve zone marka ise öyle aynen. Hatta iyinet ilk diyebiliriz neticede. Gidipte rakiplere çamur atmak fazla saçmaca olur :)

ritemre

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
10
Öncelikle hepimize geçmiş olsun.
Logoyu /index.php ye yönlendirirseniz daha iyi olur diye düşünüyorum, logoya basıp > giriş demek sıktı artık :)
İyi geceler herkese :)