öncelikle herkese merhabalar bu konuyu açmama sebeb olan en büyük etken forumun gittikce çöpe dönmesi evet bu lafımı sakın yere atmayın uzun zamandır 3 forumdada takılmaktayım ve forumda gördüğüm kadarıyla ki bu benim kişisel görüşüm modlar ile üyeler arasında büyük kişisel sorunlar var ve sevgili modlar bunu ne hikmetse foruma yansıtıyorlar bu gun r10 a baktığımızda açılan yeni konuların haddi hesabı yokken ardından webmastersitesi r10 takip etmekte iyinete baktığımda ise sürekli aynı konular sürekli aynı tartışmalar ve şunuda belirteyim özellikle son dönemlerde banlanan aktif kullanıcıların haddi hesabı yok yani sonuc itibari ile bir çok arkadaşımız banlanmıştır. bunun sebebine gelirsek bazı arkadaşlarımız küfür etti diye banlanmış ya iyide forumun kurallarını çiğnemeyen kişisel sorundan dolayı küfür edilmiş bir kullanıcı banlanmazki ya samimi olmayacaksın kullanıcı ile samimimi oldunmuda katlanacaksın kullanıcıya hiç dikkat ettinizmi forumda onaylı üyelik muhabbeti dönmeye başladı ya arkadaş adam üye olupta rahat rahat yazamayacaksa rahat rahat konu açamayacaksa ne anlamı varki bu ortamın adam konu açıyor onaylanmasını beklemekte yine bunun yanı sıra dün geceki tartışmamıza gelelim lanet arkadaşımızın kaç yaşında olduğunu bilmiyorum benim yaşım 28 iyinete takıldığımdan bu yana burdaki bir Allahın kulu benim lakayt ve gereksiz saygısız bir tavrımı görmüş değildir kimsenin hakkınıda yemedim kendi hakkımıda yedirtmedim ha Allah var yukarda iyinetten ekmek yedim yemedim desem yalan olur ama dün akşam lanet forumda bir konu açtı forum iyinet msn grubu hakkında tuttu adamları çapulcu dedi hakaret etti ne gerek vardıki buna ne yaparlarsa yapsınlar hakaret edip kışkırtmak dahamı iyi oldu al şimdi diğer bir çok yerde iyinet hakkında düşünceleri dahada olumsuz oldu ben açıkcası gidişattan pekte memnun değilim üstüne basa basa söylüyorum bu forum böyle gidecekse buyrun benide banlayın ki hiç bu gune kadar ban yemedim en azından bende tatmış olurum bu duyguyu çeker giderim. Umarım yapılan hatalar düzeltilir. herkese kolay gelsin.