İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Öneri forum iyinet hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
öncelikle herkese merhabalar bu konuyu açmama sebeb olan en büyük etken forumun gittikce çöpe dönmesi evet bu lafımı sakın yere atmayın uzun zamandır 3 forumdada takılmaktayım ve forumda gördüğüm kadarıyla ki bu benim kişisel görüşüm modlar ile üyeler arasında büyük kişisel sorunlar var ve sevgili modlar bunu ne hikmetse foruma yansıtıyorlar bu gun r10 a baktığımızda açılan yeni konuların haddi hesabı yokken ardından webmastersitesi r10 takip etmekte iyinete baktığımda ise sürekli aynı konular sürekli aynı tartışmalar ve şunuda belirteyim özellikle son dönemlerde banlanan aktif kullanıcıların haddi hesabı yok yani sonuc itibari ile bir çok arkadaşımız banlanmıştır. bunun sebebine gelirsek bazı arkadaşlarımız küfür etti diye banlanmış ya iyide forumun kurallarını çiğnemeyen kişisel sorundan dolayı küfür edilmiş bir kullanıcı banlanmazki ya samimi olmayacaksın kullanıcı ile samimimi oldunmuda katlanacaksın kullanıcıya hiç dikkat ettinizmi forumda onaylı üyelik muhabbeti dönmeye başladı ya arkadaş adam üye olupta rahat rahat yazamayacaksa rahat rahat konu açamayacaksa ne anlamı varki bu ortamın adam konu açıyor onaylanmasını beklemekte yine bunun yanı sıra dün geceki tartışmamıza gelelim lanet arkadaşımızın kaç yaşında olduğunu bilmiyorum benim yaşım 28 iyinete takıldığımdan bu yana burdaki bir Allahın kulu benim lakayt ve gereksiz saygısız bir tavrımı görmüş değildir kimsenin hakkınıda yemedim kendi hakkımıda yedirtmedim ha Allah var yukarda iyinetten ekmek yedim yemedim desem yalan olur ama dün akşam lanet forumda bir konu açtı forum iyinet msn grubu hakkında tuttu adamları çapulcu dedi hakaret etti ne gerek vardıki buna ne yaparlarsa yapsınlar hakaret edip kışkırtmak dahamı iyi oldu al şimdi diğer bir çok yerde iyinet hakkında düşünceleri dahada olumsuz oldu ben açıkcası gidişattan pekte memnun değilim üstüne basa basa söylüyorum bu forum böyle gidecekse buyrun benide banlayın ki hiç bu gune kadar ban yemedim en azından bende tatmış olurum bu duyguyu çeker giderim. Umarım yapılan hatalar düzeltilir. herkese kolay gelsin.

tugaykarakas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu foruma pek takılmam ama , zaten istisnalar ortadaymış.Düzenli bir hakimiyet söz konusu değil

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
Yakup, ilk olarak şunu söylemeliyim ki bu forumda kimseyi bi suçu yoksa banlamıyoruz. Orda burda konuşupta forumda kedi gibi duran insanları aramızda istemiyoruz. Lanetin dediği o kelime ilgili yerlere ulaştı. Söz meclisten dışarıydı. Alınmamalıydınız. Dün gece Oğuz denen kişiliğin konuşmalarına şahit oldum. Eğer sende Oğuz'un kışkırtmasıyla bu konuyu açtıysan sende de ters giden birşeyler var demektir. İyinet kötüye gidiyorsa çöp forumuna dönüyorsa eğer girmeyeceksiniz olacak bitecek. Neden bu kadar uzatma gereği duyuyorsunuz ki? Bir sürü alternatifiniz var. Forumda adam akıllı duran sohbeti iyi olan ve az da olsa bişeyler bilen kişilerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu bozmak isteyenler zaten layığını buluyor. Zorla üye yapıp zorla bişeyler paylaştırmıyoruz insanlara. Birilerinin gazı ile bişeyler yapmayın.

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Bence forum gayet güzel çöpe dönen bişey yok..
Kimseyi zorla sokmuyoruz foruma buakdar basit beğenmeyen cekip gider.

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
Yakup, ilk olarak şunu söylemeliyim ki bu forumda kimseyi bi suçu yoksa banlamıyoruz. Orda burda konuşupta forumda kedi gibi duran insanları aramızda istemiyoruz. Lanetin dediği o kelime ilgili yerlere ulaştı. Söz meclisten dışarıydı. Alınmamalıydınız. Dün gece Oğuz denen kişiliğin konuşmalarına şahit oldum. Eğer sende Oğuz'un kışkırtmasıyla bu konuyu açtıysan sende de ters giden birşeyler var demektir. İyinet kötüye gidiyorsa çöp forumuna dönüyorsa eğer girmeyeceksiniz olacak bitecek. Neden bu kadar uzatma gereği duyuyorsunuz ki? Bir sürü alternatifiniz var. Forumda adam akıllı duran sohbeti iyi olan ve az da olsa bişeyler bilen kişilerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu bozmak isteyenler zaten layığını buluyor. Zorla üye yapıp zorla bişeyler paylaştırmıyoruz insanlara. Birilerinin gazı ile bişeyler yapmayın.

benim oğuzun veya bir başkasının aklına hizmet ettiğim yok şafak ben dün gece açılan konuya çok kızdım ya bu gün lanet eğer bu foruma emek sarfeden arkadaşlara çapulcu diyorsa yarın bana söylemeyeceği ne malum ? burdaki herkesle iyi geçinmeye çalışıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama böyle tavırlar ve hareketleride gördüğümde gerçekten ağrıma gidiyor keşke bunu foruma yansıtmasaydı sonucta o bir admin istediği her türlü hareketi yapar sorun değil ama bizi forumdan soğutmaya çalışıyor düpe düz foruma çapulcu yazmayıp adamlara direk söyleseydi harbi delikanlı gerçekten dürüst bir kişiliğe sahip diyip saygı gösterecektim o iyinet msn grubunda shu may tepki oğuz depresan ben ve bir kaç arkadaşımız daha oturup sohbet ediyoruz dün akşam iyinet msne grubundan 3 5 çapulcu yahu iyide 3 5 çapulcu dendiği zaman ister istemez üzerime alınırım çünkü o insanlarla bende sohbet ediyorum bu demek oluyorki benide hedef alıyorsun iyide ben sana ne yaptım onuda anlamadım.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
tekrar yazayım, üstünüze alınmayın, biz kimin ne yapmaya çalıştığını anladık ve bi karar verdik, lafın gelişi söylenmiştir o "3 5"... kimseye bi garezimiz yok, foruma emek sarfeden insanları görebiliyoruz. Zamanı geldiğinde onlarda buralarda olacaklar. Daha fazla uzatmaya gerek var mı sence Yakup?

supheli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
umarım sorun çözülür ve tatlıya bağlanır boş yere kimsenin kimseyi kaybetmesine gerek yok ...

KIVANCEFE

0
Yasakli Uye
Reaction score
39
tekrar yazayım, üstünüze alınmayın, biz kimin ne yapmaya çalıştığını anladık ve bi karar verdik, lafın gelişi söylenmiştir o "3 5"... kimseye bi garezimiz yok, foruma emek sarfeden insanları görebiliyoruz. Zamanı geldiğinde onlarda buralarda olacaklar. Daha fazla uzatmaya gerek var mı sence Yakup?

tamam şafak uzatmayalım konuyu kapatabilirsin

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Benim bu forum içerisinde birisine hakaret ettiğimi çok zor görürsünüz. Şu zamana kadar görmediniz, görev alalı 7-8 ay oluyor. Her ne kadar çocukça bi hareket olsa da insanın da sınırı var. Sizin alınmanıza üzüldüğümü açıkça size de belirttim ama hala bu konu üzerinde durmanızı anlayamıyorum.
Kimsenin size konu açtırdığını da düşünmüyorum içinizden geldiği için açtığınız belli.
Sizi kaybetmek istemem, kimseyi kaybetmek istemem. Ama öyle kişilere yakışan sıfattır çapulcu, bunun içinde özür dilemem. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.