İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum Kuralları Madde 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xman

Misafir
Arkadaşlar son günlerde forumda özellikle satış konularında, satış baltalamayla ilgili çok fazla şikayet almaya başladık. Forum düzeni ve seviyesi açısından forum kurallarının 11.maddesine tüm arkadaşlarımızın daha fazla hassasiyet göstermesini rica ediyorum.

Forum Kuralları:

Madde 11: Konulara ilgisiz mesajlar yazmak, ilgilenmediğiniz konularda konu dışı yorumlarda bulunmak ve özellikle satış konularında alıcı değil iseniz konuyu dağıtacak yorumlar yazmak kesinlikle yasaktır. Eğer bir konunun uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız konuya yorum yapmak yerine report tuşunu kullanmanızı öneririz.

İYİ FORUMLAR.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
hah yaa... aynı hatayı ben de yaptım bir kaç kez ama bir kaç kez mesajlarım silinince artık yapmamaya başladım. çok da iyi oldu bu kural :)

MeqaTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Birde şöyle bir durum var:

Millet bilmediği konu hakkında konulara yazıyor. Sonra bizim işimizi engelliyor. Bunu genelde çocuklar yapıyor.

Ben elimden geldiğince report edecem!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.