İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum kurmayı düşünüyorum| bir bakarsanız |

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
konuyu baştan sona okudum
çogu insan kendisine pay çıkartma derdinde kimse dememişki
forum işi artık öldü
açsan bile daha önce tecruben yok hit alamazsın
büyük forumnların arasında kaybolup gidersin
şöyle bir 5 sene önce olsa tamam o zamandan bu yana zaten bu işin kaymagından çok kişi yedi yeni başlıyanlarada dibi kalmış durumda
yazık
arkadaşım açık açık söyliyorum forum degil kişisel web sitesi kur blog kur wp kur
en geç 2 ay sonnra zaten anlıycaksın :)

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Tektek cevap vereyim.öncelikle yorum ve anlayış için teşekkürler...
konuyu baştan sona okudum
çogu insan kendisine pay çıkartma derdinde kimse dememişki
forum işi artık öldü
açsan bile daha önce tecruben yok hit alamazsın
büyük forumnların arasında kaybolup gidersin
şöyle bir 5 sene önce olsa tamam o zamandan bu yana zaten bu işin kaymagından çok kişi yedi yeni başlıyanlarada dibi kalmış durumda
yazık
arkadaşım açık açık söyliyorum forum degil kişisel web sitesi kur blog kur wp kur
en geç 2 ay sonnra zaten anlıycaksın

forum işi ölmedi forum siteleri gayet aktif..
Tecrübe yok kısmına gelince ben 5-6 senedir forum işleriyle uğraşıyorum.Daha önce birçok forumun yönetiminde tam pozisyon görev aldım.Reklam işleri düzenledim.Hit olaylarınıda biliyorum.
Büyük forumların arasında kaybolup gitme olayına gelince...O büyük forumlarda küçüktü.Bir anda büyümesini bekleyemezsiniz.Çevreniz varsa her şeyi yapabilirsiniz...
Forum bi yana Film sitesi açtım üzerinde çalışıyorum.ikisini aynı anda yürüteceğim..Film ve video sitelerinin hitleri tekil yada çoğul ortada :)...
yorum için tekrar teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.