İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum,Toplist ve Hitlistler.

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
öncelikle herkese merhaba söylemek istediğim biriki şey var şimdii
1) Genellikle hangi forumu kullanıyorsunuz kullandığınız yani yazı yazdığınız bu forumlarda ne gibi özelliklere dikkat ediyorsunuz ün yapmış kişilerin forumlara katılmasına mı yoksa user sayısı ve mesaj sayısına mı ?

2) o kadar çok forum açıldı ki ben bundan rahatsız oluyorum kirliliğe sebep oluyo. niye derseniz merak ettiğim bi konu oluyor araştırayım diyorum abuk subuk şeyler örnek: para kazanma şirketlerini araştırıyorum galatasaray-fenerbahçe maçının yorumları çıkıyo.

3)Türkiye de bu kadar hitlist ve toplist olması sizce yararlımı yoksa zararlı mı? tam bir kirlilikten ibaret bence. bir tane site açan gidiyor direk toplist veya hitlist açıyor.sebebi diğer sitesine hit sağlamak (örnek vermicem) . sizce de bu kadar toplist veya hitlist olması doğrumu ya da şöyle diyim daha hala toplist veya hitlist açılması doğrumu?

K

Kocaryan

Misafir
Acana neden actin diyemezsin cani istemis hitlist acmis cani istemis forum acmis.Toplist hitlist ayakta tutmak zor,gelir az gider yok,bir yigin bu sekilde site acildi kapandi,kimler geldi kimler gitti.

N

NoTTinG

Misafir
hepimiz webmasterlığa başladığımızda iyi ve yüksek hitli sitelerimiz olsun isteriz..
yıllarca bunu yakalayamamaktan mı yoksa bazılarının yarattığı fırsatlardan yararlanmak isteyişimizden mi bilmiyorum yüksek hitli projelere yönlendirir bizi var oluşumuz.. bir şeyler yapmak, yeni hiç olmayan, insanların ilgisini çekicek.. çok zordur, bu yüzden var olanla yetinilir çoğu kez, var olan,, var olma amacımız olur birden

tabi ki iyidir yeni ve olmayan bişeyi kazandırmak web kullanıcılarına ama dediğim gibi zordur bu, emek ister, sermaye ister, zaman ister.. işte bu yüzden daha kolay olanı tercih eder benliğimiz, daha kolay olan kolay yoldan yüksek hitlere ulaşmanın sevincini yaşatabilendir bize

kolay olan istediğin an, istediğin şeyi, kime ne faydası olduğunu düşünmeden yapmaktır.... bencilliğin kendisidir, ama kolay, ve en azından bize geçici de olsa fayda sağlayandır...

O

OyunAlemi

Misafir
Forum
forum.iyinet.com
r10.net

Toplist
Webservis.gen.tr
Hitlist
Bedava100.com
Zirve100.net

bence epeyi hitlist toplist ve forum dolu ortalik ama en güzelleri bunlar
bunlara takilin bence..

ahmetiyk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OyunAlemi' Alıntı:
Forum
forum.iyinet.com
r10.net

Toplist
Webservis.gen.tr
Hitlist
Bedava100.com
Zirve100.net

bence epeyi hitlist toplist ve forum dolu ortalik ama en güzelleri bunlar
bunlara takilin bence..

iyi tespit yapmış benccede bunlar en iyileri

H

HoBaa

Misafir
webservisin 150 günde siteyi onaylaması dışında kötü bir yanı yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5