Merhabalar;
Forum Ve Blog Arasında Kalanları
bu aralar çok görüyorum şuana kadar bildiklerimi veya yaşadıklarımı fazla uzun olmasada kısaca yazmak istedim..
İlk forumdan başlıyalım (en zor olanından)
Forum:Forum en zorudur herşey üyelere bağlıdır.. Üye olmasa o forum olamaz 2-3 gün anca ayakta durur ya admin sıkılır yada site hep düşüşe geçer.
Şimdi kategörilerden bahsedelim kategöri bir forumda en gerekli şeydir..
Hit kategöri ve kategöri içindeki bilgilerden'de gelir.
Foruma günlük bayağı konu açmak gerek tabiki bunu 1 kişi yaparsa o forumun kötü olduğunu gösterir. Kısacası forum en zorudur..
Not:Forum için kullanılan en iyi yazılım vbulletindir.
Blog:Blog çok kolaydır aslında üyen olmasına gerek yok ziyaretçin olsun yeter.. Blog 'da en önemli şey takipdir takipçin çok olması lazım.
Blog'da kategörilerimizi açar hemen doldurmamıza gerek yok sırasıyla çünkü
az ve öz olması gerekli günlük 3-5 konu açsak bile çok iyi bir derece. Ne kadar öz o kadar hit ve güzel bir site..:dans:
Blog'u şöylede tanımlayabiliriz 1 kişi var o 1 kişi hep konuşuyor ve karşındakiler onu dinliyor.. Ve o dinleyenler kendi düşüncelerinide yazar'a iletiyor.
Not:Blog için en iyi yazılım wordpress'tir.
Neyse benden bu kadar..
Saygılarımla: Emir Karuç
Sitemdeki Yazım
Forum Ve Blog Arasında Kalanları
bu aralar çok görüyorum şuana kadar bildiklerimi veya yaşadıklarımı fazla uzun olmasada kısaca yazmak istedim..
İlk forumdan başlıyalım (en zor olanından)
Forum:Forum en zorudur herşey üyelere bağlıdır.. Üye olmasa o forum olamaz 2-3 gün anca ayakta durur ya admin sıkılır yada site hep düşüşe geçer.
Şimdi kategörilerden bahsedelim kategöri bir forumda en gerekli şeydir..
Hit kategöri ve kategöri içindeki bilgilerden'de gelir.
Foruma günlük bayağı konu açmak gerek tabiki bunu 1 kişi yaparsa o forumun kötü olduğunu gösterir. Kısacası forum en zorudur..
Not:Forum için kullanılan en iyi yazılım vbulletindir.
Blog:Blog çok kolaydır aslında üyen olmasına gerek yok ziyaretçin olsun yeter.. Blog 'da en önemli şey takipdir takipçin çok olması lazım.
Blog'da kategörilerimizi açar hemen doldurmamıza gerek yok sırasıyla çünkü
az ve öz olması gerekli günlük 3-5 konu açsak bile çok iyi bir derece. Ne kadar öz o kadar hit ve güzel bir site..:dans:
Blog'u şöylede tanımlayabiliriz 1 kişi var o 1 kişi hep konuşuyor ve karşındakiler onu dinliyor.. Ve o dinleyenler kendi düşüncelerinide yazar'a iletiyor.
Not:Blog için en iyi yazılım wordpress'tir.
Neyse benden bu kadar..
Saygılarımla: Emir Karuç
Sitemdeki Yazım