İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum Yöneticilerini Göster Hakkında

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
selamlar sayın arkadaşlar bir sorunum var mesela ben şimdi deneme mod bölümü ekledim ancak Forum Yöneticilerini Göster kısmında bitişik fakat ayrı olması gerekli bunun için ne yapmam lazım normalde olması gerekmezmiydi

örnek verelim

Moderatörler kısmı ayrı ben Deneme Moderators atadım ve editledim fakat buda Moderatörler kısmında bitişik içinde yer alıyor fakat

Forum Yöneticilerini Göster Kısmında Administrators Gibi Deneme Moderators de Ayrı Olması İçin Ne Yapmam Lazım Evvlelden Yaptım Ama Uunuttum Galiba Şimdiden Teşekkürler Ve Hayırlı Geceler

demo burası gibi

http://forum.iyinet.com/yonetim.html

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
siteni versene bi bakalım hiçbirşey anlamadım. İyinetin ki gibi bunların ayrı kategorilerde olmasını mı istiyorsun ?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Hocam şöyle diyeyim. Eğer ayrı kategoriler olsa ama bikaç kategoride aynı kişiler olsa şöyle derdim : Hocam yetki verirken birden fazla seçeneğe tıklamışsınız. Ondan böyle derdim. Ama şimdi durum farklı kategorilenmiyor.
Şöyle olabilir. Giremiyorum üyeliklerine ama. Yeşiller s.moderator. siyah coadmin vs. olabilir. Siz yetkili olmalarına rağmen bölüm seçmişsiniz. Yetkilere göre bölümler belirleyen bölüm değil yetki atamayı deneyin. Vbulletin mevcut yetkilerini kullanmayı deneyin. Ekleme yapmayın. Ben mybb kullanyıorum vbulletinde böyle birşey yaşamadım. Ama büyük ihtimal küçükce bir sorunu var.

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
teşekkürler hocam çok saolun sizide yordum aslında basit davelden yaptım vbulletin bilgim iyi ancak bazen unutuyoz herneyse ben bulmaya çalışırım artık tekrar teşekkür ederim elinize sağlık yardımlarınız için

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
bu konuda bilgisi olan başka birileri yokmu acaba yapamadım gitti yav şunu off
ayrılmıyor katogori

demo bu

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Kullanıcı grubu açarken ya da kullanıcı grubu ayarlarında "Yönetici Listesinde Gösterilsin mi?" sorusuna bakınız. Sorunu tam anlamadım ama bundan olsa gerek.

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Kullanıcı grubu açarken ya da kullanıcı grubu ayarlarında "Yönetici Listesinde Gösterilsin mi?" sorusuna bakınız. Sorunu tam anlamadım ama bundan olsa gerek.

işte cevap bu çok saol hocam Allah razı olsun siz birçok defada yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim demo burda

tek sorun kaldı hocam oda, Moderatörler kısmındaki kullanıcı Deneme Moderators
bu kısımdada, oluyor bunu kaldırmamızında bir çözümü olmalı bunuda yaparsam işlem tamamdır teşekkürler hocam hayırlı sabahlar iyi çalışmalar :alkış:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.