İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumda ayrıcalık/ilgisizlik Yapılıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tüm moderatorlere sesleniyorum. bir konu açıyoruz çocuğun biri geliyor olmadık lafı söylüyor. ses çıkartmıyoruz şikayet ediyoruz, bekliyoruz, bekliyoruz, bekliyoruz. hiçbir şey yapılmıyor. bu yapılanın çeyreği burda geçen bazı şahıslara yapılsa dakikasında mesajlar silinip adamada cezayı veriyorlar. ilk defa da değil, 1. de hiçbirşey söylemedim, çoğu yöneticiye özel mesaj bile atmıştım, ne yazıkki ona rağmen kimse gene ilgilenmedi.

Bu yaptığınız tamamen ayrımcılıktır. Bilerek bazı şeylere göz yumuyorsunuz. Bunu bilerek yapan ve sorumluluğu olan kişilere hakkımı helal etmiyorum. Madem yöneticisiniz sorumluluğunuzu yapın.

artık üyeliğimi silermisiniz,atarmısınız, ne halt edersenizde edin!

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sakin ol kardeş. belki sölediklerinde haklı olabilirsin ama yinede sakin ol. buguner böle devam etmeycektir

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
iyinet artık iyice çizgisinden sapmıştır.

Ben iyinetin kullanım amacını sahsım adına söyleyebilirim ki, Link değişimi için burdayım.
Dün en az 4 tane rapor gönderdim, bir tanesi ile bile ilgilenmediler sanırım..
Neyse bana 1 ay ban atmayı bilenler, 2 gün ö.m kutusundaki hatayı düzeltemediler...

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
artofevil , iyinet adminin işleri oldukça yoğun sanırım pek uğramıyor bu aralar, o hatayı düzeltebilecek kişi iyinet tir(angelo nunda yapabilme olasılığı yüksek :p ).Diğer konularda pek bi bilgim yok, mod lar açıklama yaparlar sanırım

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Mod'lar açıklama yapabilme yetisinden ziyade sadece "ban"layabilme kabiliyetindeler...

(Şimdi 3 aylık ban atarlar :)
Zaten forumda artık "pr link değişimi" haricinde konu açıldığına ben pek şahit olmuyorum..
Ne zaman düzelir bu forum acaba.. (Revizyon gerekli buraya)

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
0.3 dolar ödeme geldi başlıklı konu açanları banlayın sorun çözülür.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Yönetici olduğum günden bu yana her üyeye eşit mesafede yaklaştım ve eminim diğer yönetici arkadaşlarımda aynı davranışı sergiledi. Yönetim kadrosundan şikayetiniz var ve haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız iyinet veya angelo ikilisinden birine veyahut her ikisine özel mesaj atabilirsiniz. ( iyinet admin belirsiz bir süre forumda bulunmayacaktır. Angelo ya atmanızı tavsiye ederim. )

Saygılar

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sarget katılıyorum.Arkadaşlar lütfen tüm yönetimi zan altında bırakmayalım.Yönetici arkadaşlarımızın hepsi gönüllü olarak bu işi yapmakta ve onlarında bir özel hayatı bulunmaktadır.Bazen size yanıt verememeleri doğaldır.

Online olduğum zamanlarda yaşadığınız sorunları özel mesaj ile bildiriniz.Şimdiye kadar bildiren herkese yardımcı olmaya çalıştım.Bundan sonrada olmaya çalışırım.Diğer yönetici arkadaşlarında aynı zihniyette olduğuna inanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.