İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumda gıcık olduğum olaylar

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ya çok canım sıkıldı yazayım aklıma geldikçede ekleyeceğim sizlerde ekleyin lütfen,

1. Özellikle satış bölümünde yapılan hatalardan biri bir domain satılacak 15 tane webmaster forumunda başlık açılıp açık arttırmaya sunuluyor, kardeşim ben birtek bu forumda yazıyorum, okuyorum, takip ediyorum her forumu takipmi etmem gerekiyor? 15 tane foruma üye olup açık arttırmaya katılmammı gerekiyor? Sanki her forum aynı platformmuş gibi aynı zamanda açık arttırmaya sunuluyor, bu bir malı 10 kişiye satmaya çalışmaya benziyor. Açın forumda bir başlık istediğiniz teklif gelmezse başka yerde satmaya çalışın ne bu ya.

2. Yine satış bölümünde açık arttırma bölümünde yapılacak olan satışlarda başlangıç fiyatı 5 ytl, minimum satılacak limit 150 ytl yani 150 liraya kadar boşa yazıp çizicez boşa teklif vericez.

3. İyi niyetle birşey söylediğinde hemen alınıp ters tepki vermesiyse insanların bana çok ama çok itici geliyor, kimse kimseye düşman değilki bu forumda alınacak gücenecek birşey yok yahu. Yanlışımız oluyorsa uyarın, sizin varsada uyarmamıza izin verinki hep birlikte daha iyi yerlere gelelim.

içimi döktüm rahatladım ya :p

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Diğerlerini bilmem de bilgisayar başında oturmak insanı gerginleştiriyor birisi birşey söylediğinde karşıdaki sert çıkabilir burası mahalleden arkadaşlarımızın olduğu bir yer değil çünkü.Yine de sakin olmak lazım her konuya mesaj yazacağız diye bir kural yok.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Boşver osahin iftardan sonra 1 kilo baklava alda gel dertleşelim :p

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Selim her akşam aldırtıyorum bizim elemanlara ama iftar olunca öyle bi yiyorumki, yemekten sonra tatlıyı görünce kaçıyorum :p boş yer kalmıyo be aynen şu anki gibi :)

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben fikirlerimi beyan edince kızılıyor :) haklısın osahin

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evet 2. dediğin gerçekten komik bir durum yaratıyor.
diğer dediklerinde de haklısın bazen gereksiz alınganlık yada saldırganlıktan konular amacından sapıyor konuyla ilgili yazacak sözün olsa bile yazası gelmiyor insanın.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
"pm atıldı" yazan mesajları da ben ekleyeyim. biri ne zaman çıkacak da cevaben "kör (vb.) değilim, gördüm" yazacak diye bekliyorum :)

ReL4X

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben konuyu okumadan işlem yapan forum yöneticilerine gıcık oluyorum
3 gün önce başka bir forumda marez satış içeren bir konuda alternatif çözüm olabilecek bir mesaj yazdım. Tam 1 yıl banlandım. Sebep mareze destek vermemmiş.Halbuki mesajımdaki işlem uygulandığında illegallik ortadan kalkıyordu.Bu arada konuda marez satış yapan arkadaş sadece kibarca uyarıldı. Konuyu baltalayan elemana hiç yaptırım olmadı. Öneri getiren kişiye 1 yıl ban ödül. Çokta umrumda değil aslında ama işte insanın zoruna gidiyor. İçimi döktüm biraz rahatladım :)

Kahramankentli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende en çok reklam ve link degişim bölümünde

"herkese reklam verilir" "herkesle link degişimi yapılır" türü yazıları görüyom sonra içeriğini okuyomki 5k üzeri tüm sitelere yada pr3 üstü sitelerle degişim yapıyoz tarzı konulardan uyuz oluyom

bu arada arkadaslar yeni üye oldum tanışma bölümü yokmu banamı öyle geldi

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biz ticaretle ve paylaşımla tanışıyoruz genelde.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
benim kıl oldugum liste çok uzun yaw :)...forumda elimden geldiğince az yazmaya çalışıyorum

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar varsa problemlerinizi dile getirmekten çekinmeyin.

Hep beraber düzeltelim ;)

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bende bazılarının sitesinde adsense reklamlarına tıklamaya teşvik edip veya kurallara uymayıp banlanan biri buraya gelip google beni banladı alçak google demesine gıcık oluyorum.Bide şu arada sırada boşyere teşekkür edenlere..

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Artık eskisi gibi "banlandım" diye konular açılmıyor o konuda baya bir ilerledi heralde adsenseciler yada artık banlanmaya alıştılar koymuyor konu açma gereği duymuyorlar..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Gerçekten, tamam satıcı kendi başlığını tepeye çıkartmak için "tüm pmlere cevap verildi" yazıyor, alıcı neden yazıyor. Mantığı nedir bu PM Atıldı'nın? Bakın tüm iyinet ahalisi duyun ve bilin ki ben bu işle ilgileniyorum mu diyor nedir. Hayatında bir kez olsun pm gönderildi yazan arkadaşlardan biri bana açıklasın merak ediyorum.

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Artık eskisi gibi "banlandım" diye konular açılmıyor o konuda baya bir ilerledi heralde adsenseciler yada artık banlanmaya alıştılar koymuyor konu açma gereği duymuyorlar..

Banlanacak hesap kalmadı pek o yüzdendir o :D

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
bir de alimler var :)
adam 3 aydır adsense kullanıyor ya da metalar ne işe yarar diye soruyor akabinde adsense başlığına uzmanıymış gibi cevap veriyor ya da seo dersi vermeye kalkıyor.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Gerçekten, tamam satıcı kendi başlığını tepeye çıkartmak için "tüm pmlere cevap verildi" yazıyor, alıcı neden yazıyor. Mantığı nedir bu PM Atıldı'nın? Bakın tüm iyinet ahalisi duyun ve bilin ki ben bu işle ilgileniyorum mu diyor nedir. Hayatında bir kez olsun pm gönderildi yazan arkadaşlardan biri bana açıklasın merak ediyorum.
Angelo pm gönderdim :))))))

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.