İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumda konu değişiklikleri ekleme-kaldırma

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar belki üstüme vazife değil ancak bana göre iyinet webmaster siteleri arasında hak ettiği yerde değil.Çok seviyeli bir forum olmasına rağmen bazı eksiklikler göze çarpıyor.Bana göre herkes fikir belirtirse toplu olarak kabul edilen fikirler yönetime sunulabilir.

Kaldırılmasını önerdiklerim;

Microsoft Adcenter - 6 konu
Yahoo Publisher Network - 15 konu
Ruby ve Ruby on Rails Framework - 1 konu
Phyton - 4 konu

Eklenmesini önerdiklerim;

Resimli ve Videolu anlatımlar (Yazılım programlama üzerine)
Düşecek ve Tavsiye domainler
Programlar (Webmasterlar için programlar)

Sizde bu ve benzeri öneri ve isteklerinizi belirtirseniz.Yöneticilere zor görevler yüklemeyecek şekilde uygun olanlar bana göre hayata geçirilebilir.

İyinetin daha büyük bir forum olması hepimizin yararına olacaktır.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bunların yerine hepimiz en azından özgün sitelerimizden birer adet link versek sonra iyinet pr0 diye laf etmeseler yada iyineti farklı kelimelerde tanıtsak googleden farklı düşünceleri olan farklı projeler üretebilecek kabiliyetteki insanların bu forumu keşfetmesinde ve bizlere de bazı konularda öncülük etmelerini sağlamış oluruz ve bu durum forum için daha bir renkli olur bence.
iyinet admin ilk adımı davetiye konusunda illaki site sahibi olması gerekmiyor davetiye isteyenlerin diyerek atmıştır ve bizlerinde gece gündüz girdiğimiz benimsediğimiz iyinet forum için birşeyler yapmamız gerekmez mi?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bunların yerine hepimiz en azından özgün sitelerimizden birer adet link versek sonra iyinet pr0 diye laf etmeseler yada iyineti farklı kelimelerde tanıtsak googleden farklı düşünceleri olan farklı projeler üretebilecek kabiliyetteki insanların bu forumu keşfetmesinde ve bizlere de bazı konularda öncülük etmelerini sağlamış oluruz ve bu durum forum için daha bir renkli olur bence.
iyinet admin ilk adımı davetiye konusunda illaki site sahibi olması gerekmiyor davetiye isteyenlerin diyerek atmıştır ve bizlerinde gece gündüz girdiğimiz benimsediğimiz iyinet forum için birşeyler yapmamız gerekmez mi?

Benim bildiğim iyinet googleda cezalı yoksa zaten bu kadar büyük bir forum pr 0 olamazdı bunca yıldır.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Benim tavsiyemde şu olacaktırki arkadaşlar. Güzel bir tasarım ile 50-50 veya 75-75 Boyutlarında güzel bi kaç logo hazırlanırsa kendi sitelerimde bir köşede seve seve yer veririm buna. iyinetin ayakta olması gelişmesi büyümesi iyinet adminden çok bizler için daha önem taşıyor. Ekmeğimizi burda öğrendiğimiz bilgilerden kazanıyoruz. Burdaki arkadaşlar ile ticaret yapıyoruz karşılıklı temaslarda bulunuyoruz yeni birşeyler keşfediyoruz. Sevgili iyinet admin bu görüşümü olumlu bulur buna göre bir çalışma yapar ise elimden gelen desteği fazlasıyla vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Zira benim gibi düşünen bir çok arkadaşım da vardır.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim tavsiyemde şu olacaktırki arkadaşlar. Güzel bir tasarım ile 50-50 veya 75-75 Boyutlarında güzel bi kaç logo hazırlanırsa kendi sitelerimde bir köşede seve seve yer veririm buna. iyinetin ayakta olması gelişmesi büyümesi iyinet adminden çok bizler için daha önem taşıyor. Ekmeğimizi burda öğrendiğimiz bilgilerden kazanıyoruz. Burdaki arkadaşlar ile ticaret yapıyoruz karşılıklı temaslarda bulunuyoruz yeni birşeyler keşfediyoruz. Sevgili iyinet admin bu görüşümü olumlu bulur buna göre bir çalışma yapar ise elimden gelen desteği fazlasıyla vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Zira benim gibi düşünen bir çok arkadaşım da vardır.

Evet o zaman ilk ben başlatayım herkes devam etsin.

www.kraliste.com (Pr4) text reklam eklendi.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
İstikbal, Coca-cola veya diğer büyük firmalar da reklama ihtiyacı olmayacak kadar büyüktürler ama, reklam veriyorlar işte :)

iyinet , tam toplist olarak olmasa bile forum olarak belli bir şekilde isminden söz ettirmeli, bana göre... örneğin iyinet e eklediğim hiçbir sitem yoktur ama forum bölümünü doya doya kullanmaya çalışıyorum..

@iyinetadmin in "arkadaşlar, iyinet için sitelerinize şu şu kodları veya başka şeyleri ekleyin.." diyebileceğini de yine zannetmiyorum..

bu yapılması gereken reklam vs. gibi şeyler üyelerin organize ettiği şeyler olmalı.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet arkadaşlar sadece benim eklememin yararı olmaz demeyin.İyinetin formunun büyümesi için el ele verelim.İsteyen link eklesin isteyen banner.

Evet eklendiği siteler; (Her ekleyen site adını ve reklam çeşidini yazsın bu liste bakalım ne kadar uzayacak)

www.kraliste.com (Text reklam)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.