Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arama yaptım ancak bulamadım. iyinet forumda nick değiştirebilme gibi bir şansım var mı? Varsa şartları neler? Varsa ve şartlara uyuyorsam nickimin değişmesini rica ediyorum.
Adini degistirdiysen nickini degistirebiliriz, isim degisikligi yaptigina dair mahkeme kararini iletirsen...
Isin sakasi bir yana, nick degisimleri forumlarda sorun yaratmaktadir. Bugun size rahatsizlik veren bir kisiyi A nicki ile bildiginiz halde yarin nick degisimi yapip B nicki ile karsiniza cikip size yine rahatsizlik verebilir. Bu tip pekcok problemler olusabiliyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5