😍 DİĞER TELEGRAM BOTLARI İLE KIYASLAMAYIN, GÜVENLİK AÇIKLARI İLE DOLU BOTLARA BENZEMEZ 😍
Merhaba arkadaşlar, tamamen özel kodlamış olduğum tam güvenlikli kullanıma hazır
TELEGRAM AIRDROP OYUNU ile sizlerleyim. Son derece özenle kodlandı ve güvenlik olarak tüm önlemler alındı.
Not : Alan kişilere tasarım değişikliği konusunda yardımcı olunacaktır botumuzun tasarımı Bootstrap ile yapılmıştır.
OYUNUMUZDAN KARELER
OYUNUMUZUN VİDEOSU
Burada gördüğünüzden çok daha fazla özellik bulunmaktadır AIRDROP oyunumuzda. Mesela referans getirdiği anda puan kazanamaz, gelen referansın en az 1 görev yapma şartı bulunmaktadır vb gibi bir çok özellik bulunmaktadır.
Güncelleştirmeler devam etmektedir.
Eklenecek özeliklerin başında üyelere özel bildirim gönderme özelliğidir.
Sonrasında offline kasma gibi özellikler gelecektir.
Yönetim Paneli
Yönetim paneli için lütfen özel olarak mesaj gönderiniz....
Fiyat Bilgisi
750$ + SADECE İLK 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR
Merhaba arkadaşlar, tamamen özel kodlamış olduğum tam güvenlikli kullanıma hazır
TELEGRAM AIRDROP OYUNU ile sizlerleyim. Son derece özenle kodlandı ve güvenlik olarak tüm önlemler alındı.
Not : Alan kişilere tasarım değişikliği konusunda yardımcı olunacaktır botumuzun tasarımı Bootstrap ile yapılmıştır.
OYUNUMUZDAN KARELER
Burada gördüğünüzden çok daha fazla özellik bulunmaktadır AIRDROP oyunumuzda. Mesela referans getirdiği anda puan kazanamaz, gelen referansın en az 1 görev yapma şartı bulunmaktadır vb gibi bir çok özellik bulunmaktadır.
Güncelleştirmeler devam etmektedir.
Eklenecek özeliklerin başında üyelere özel bildirim gönderme özelliğidir.
Sonrasında offline kasma gibi özellikler gelecektir.
Yönetim Paneli
Yönetim paneli için lütfen özel olarak mesaj gönderiniz....
Fiyat Bilgisi
750$ + SADECE İLK 5 KİŞİ İLE SINIRLIDIR
Son düzenleme: