Sol tarafta ki adsense'de neyin nesi acaba ?
İyinet gibi bir foruma yakışmayan hareketler bunlar, şu reklamlara bir düzenleme yapın.
Bende itrader sistemi ile alakalı hiç birşey gözükmüyor enteresan.İtrader sistemi baştan düzenlendi. Şu an aktif olarak çalışıyor
Arkadaşlar, biliyorum ki birçoğunuz burasını herhangi bir forum olarak görmekte. Öz eleştiri yapınca, haklı olduğunuzu görüyoruz. Fakat site el değiştirdi. Yeni sahipleri, site ile gerçek manada ilgileniyorlar. Bildiğiniz gibi ben, burada uzun zamandır bulunuyorum. Birçoğunuz benden çok daha eskisiniz. Fakat şunu söylemek istiyorum ki, yakın zamanda bir webmaster'ın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bir yer olacak burası. Ben kendi adıma buna inanıyorum. Sizlerde inanıyorsanız, biraz daha sabredin ve üyeliğinizin kıymetini bilin. Çünkü kısa bir süre sonra burası, üye olunmak istenip de kolay kolay olunamayan bir yer olacak.
Tema fazlaca saga kaymış bendemi sorun diye baktım ama bütün kullandıgım arama motorlarında aynı görünüm mevcut. Üyelerin seçebileceği seçenek eklenip default tema konsa daha hoş olur düşüncesindeyim. İyinet yönetimini kutluyorm devamlı olarak forumu geliştirdikleri için inşallah istedikleri yerlere gelirler
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.