İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumdaki Mesaj KiRLiLiĞi

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Teşekkürle ilgili konuda belirttim ama mesajdan hemen sonra foruma göz atınca konu açmak şart oldu. Veritabanını boşa doldurduğu gibi - konularda gezinirken görmekten sıkıldığımız aynı sözler konusunda bi önlem almayı düşünüyormu iyinet admin...

1. PM alabilirmiyim - PM lütfen...mesajları (özellikle SATIŞ bölümleri) - dileyen Konuyla veya satışla ilgilenen pekala özel mesaj atabilir - karşıdanda cevabı alır sanıyorum.

2. siteniz eklendi... sitemi ekledim... mesajları (özellikle DMOZ ve Dizinler bölümü) - Her toplist açan her eklenen siteyi onaylandı - her ekleyende Sitemi ekledim onaylarmısın derse ne olur forumun hali ? Ayrıca bu fazlaca komik görüntü oluşturuyor ? Digitalpoint te webmaster world de bu tarz mesajlara rastlamıyoruz...
Bildiğim kadarıyla yeni açılan siteye dair tasarım script hakkında mesajlar veya genel yorum ifadeleri yazılır YENİ SİTELER kısmında. site ekledim onayla - onayladım - yok eklenmemiş bidaha ekle gibi mesajlar... bilemiyorum...Zaten site sahibi panelde görüyor ekleyen de dizinde görüyor!?

Herneyse - dileğim sürekli takıldığım iyinet forumda daha kaliteli konular bulmak daha kaliteli mesajlar görmek. Ve açıkçası çöplüğe dönen başlıklar 4-5 sayfa PM alayım mesajları forumdan çıkacak kadar sıkıcı olabiliyor ayrıca okunması gereken yerleri atlamaya sebep oluyor.

Kolaylıklar dilerim...

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Teşekkürle ilgili konuda belirttim ama mesajdan hemen sonra foruma göz atınca konu açmak şart oldu. Veritabanını boşa doldurduğu gibi - konularda gezinirken görmekten sıkıldığımız aynı sözler konusunda bi önlem almayı düşünüyormu iyinet admin...

1. PM alabilirmiyim - PM lütfen... mesajları (dileyen Konuyla veya satışla ilgilenen pekala özel mesaj atabilir - karşıdanda cevabı alır)

2. siteniz eklendi... sitemi ekledim... mesajları - Her toplist açan her eklenen siteyi onaylandı - her ekleyende Sitemi ekledim onaylarmısın derse ne olur forumun hali ? Ayrıca bu fazlaca komik görüntü oluşturuyor ? Digitalpoint te webmaster world de bu tarz mesajlara rastlamıyoruz...
Bildiğim kadarıyla yeni açılan siteye dair tasarım script hakkında mesajlar veya genel yorum ifadeleri yazılır YENİ SİTELER kısmında. site ekledim onayla - onayladım - yok eklenmemiş bidaha ekle gibi mesajlar... bilemiyorum...

Herneyse - dileğim sürekli takıldığım iyinet forumda daha kaliteli konular bulmak daha kaliteli mesajlar görmek. Ve açıkçası çöplüğe dönen başlıklar 4-5 sayfa PM alayım mesajları forumdan çıkacak kadar sıkıcı olabiliyor ayrıca okunması gereken yerleri atlamaya sebep oluyor.

Kolaylıklar dilerim...

Sorularınıza cevap verirken sorduğunuz gibi numaralandırıyorum.

1 . Bu soruya cevabı kendiniz vermişsiniz zaten bu biraz üyelerimiz duyarlılığına bakmakta. Biz bir çok gereksiz mesajı forumdan en kısa sürede silerek kullanıcıya yaptığı hatayı bildiriyoruz bunu bildirirkende uyarı cezası aldığını belirtiyoruz.

2. Bu tür mesajların en çok "link değişimi" bölümünde geldiğini ve bu bölümde yazılan postların mesaj sayısına yansımadığını bilmenizi isterim. Yinede buda PM yolu ile çözülebilir bir durumdur.

Her üyemiz sizin gibi duyarlı yaklaşırsa bu konuya en kısa sürede bu tür postlardan kurtulmuş oluruz görüşündeyim.

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
forumda uyarılardan sonra cezalandırma da olabilir belki. Uyarıları ısrarla dikkate almayanlar için...
ve de bu konuda özel mesajlar yoluyla bilgilendirme yapılsa daha faydalı olabilir veya uyarılar sabit konularla eğer varsa daha belirgin biçimde bilidirilirse...
Ama hepsi de faydasız olursa bu kirliliğe alışmak durumundamıyız? galiba öyleyiz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.