• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

ForumPluso Tema Çekilişi!

Emre KRMN

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
12
Şube
Balıkesir
111 Aydır Üye
Merhaba arkadaşlar, açılışımıza özel bir çekiliş yapmaya karar verdim. Bu çekilişimiz biraz küçük kalabilir ancak bir sonra ki çekilişimiz de kupa bardak + yastık hediye etmeye çalışacağız :)

Kazananlara Ne Verilecek?
Kazanan 2 kişiye istediği kendi kodlamış olduğum EKStyle, EKGame veya Award temalardan birini forumlarına bizzat kendim kuracağım ve destek vereceğim.

Katılım Şartları:
ForumPluso forumunda bulunan konu altına "Çekilişe katılıyorum" yazmanız yeterli arkadaşlar.

ForumPluso forumunda; Aktiflik süresi en uzun olan ve en çok mesaj yazan 2 kişi seçilecektir.

EKStyle Teması: forumpluso.com/konu-mybb-ekstyle-temasi-mobil-temali.html
EKGame Teması: forumpluso.com/konu-mybb-ekgame-temasi-satilik.html
Award Teması: forumpluso.com/konu-mybb-award-theme-satilik.html

Başlangıç Tarihi: 01/04/2019
Bitiş Tarihi: 29/04/2019

Çekilişe Katılmak İçin: https://forumpluso.com/konu-forumpluso-tema-cekilisi.html

Son düzenleme:

Nginx

Profesyonel
Bilgiler
Reaction score
90
Şube
Sakarya
108 Aydır Üye
İsme bakınca @GsliKahraman hocamın açtığı plusooo.com adlı site geldi aklıma ne günlerdi :(

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
4
Şube
Bursa
56 Aydır Üye
Çekilişe Katılıyorum

Emre KRMN

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
12
Şube
Balıkesir
111 Aydır Üye
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.