İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forumuma reklam almak istiyorum

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
www.pegason.net adresine kurulu mybb tabanlı forumuma reklam almak istiyorum.Forum daha 2 aylık,bu yüzden rankı falan çok yüksek değil,düşük bir yiattan başlayarak devam etmek istiyorum,forum gittikçe gelişiyor.Forumda reklam yayınlamak isteyenler için değişik bir sistem düşünüyorum.5-10 TL'den 5 tane reklam alacağım.Reklamlar forumda her üyelerin rahatça görebileceği şekilde üstte,altta,özel mesajların altında rastgele gözükecektir.Ayrıca forumdaki her üyeye 5 reklamı teker,teker,farklı farklı tanıtan özel mesajlar yollanacaktır.
Detaylı Bilgi;
Reklam Fiyatı:10 TL
Alınacak Reklam Sayısı:5(Reklamlar belirtilen yerlerde rastgele gösterilecek.)
Fiyatların yüksek olduğunu düşünmüyorum,eğer benimle birlikte çalışmak isteyen varsa,konu altından veya pm yollayarak benimle iletişime geçsin.
Ayrıca reklamınızı 1 gün ücretsiz denemeniz açısından forumda yayınlıyorum,1 gün geçtikten sonra,ödemenizi yaparak devam ediyorsunuz,reklamınız 1 ay boyunca gösterilecektir.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
konu dışı
Copyright © 2010 MyBB 1.6 BG | Theme

buradaki linkte hata var
/konu dışı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.