İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Forum'un İşi Bitti mi?

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Birkaç gün önce bazı arkadaşlarla başka bir başlık altında tartişmıştik. Bunlar benim görüşüm.

Son bir aydır yeni açılan forumlar tutmuyor. Tabiki eski ve sistemli forumlar (iyinet, r10 vb.) herzaman kalacaktır. Fakat yeni açılanlarda sistemsizlik var. Belkide SEO Konusunda forum scriptlerinin etkisi azalıyor.

Çünkü google sorunların cevabını tek celsede veren siteleri seviyor. Forumları indexlenip de hit almak için kullanacakların bu noktada sorunu açığa çıkıyor. Çünkü artık yeni açılan tüm forumlar 10-15 arkadaş arasındaki konusmadan ibaret olacak.

Peki internette %60 lık bir kesim (CHİP araştırması) Forum kullanıyorsa artık ne kullancağız.

Bence artık Blog devri tam anlamıyla başlayacak yada ortaya daha değişik bir script sistemi atılacak. Çünkü blog bilgiyi anında veriyor. Ki Googlenin sevdiği gibi. İnşallah kendimi anlatabildim. Teşekkürler.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Canını sıkma forumsuz dünya , dünyasız forum düşünelemez :eek:ha:

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
forumlarin icerigine bagli bence yeni acilan genel bir forum asla tutmaz...yeni acilacak bir forum tek yonlu icerik olmali tutmasi icin... yeni sistem yapilacaksa da ne sistemi yapilacakki..her turlu sistem var zaten ornegin yeni sistem yapildi yakinlarda xenforo ama oda bir forumdur...yani yeni sistem ciksa bile ya forum tarzi bir sey olur yada blog ama vb ve wp nin ustune cikacak bir sey tahmin etmiyorum...

benim gorusum php fusion un gelistirilmesi cunku turkiyede destegi cok az ve joomladan dahada iyi hem blogu var yani incelemeleri kose yazarlari haberleri vs hemde forumu var..ve acik kaynak kod olarak calisiyor buda ek bir avantaj herseyi degistirebilir ve gelistirilebilir istendikce...

son olarakda piyasada okadar cok site varki hangi biri tutsun kullanicinin kafasi karisiyor nerede takilacaginin oyuzden buyuk yerlerde takiliyor ve yeni acilan yada hit almasi beklenen yerlerden sadece aradigini buluyor ve cekip gidiyor...

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
10 yaşındaki çocuklara 10 lira kazanabilmek için host ve domain veren şahsiyetler oldugu sürece
bu forum işi benim gözümde bitmiştir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.