İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

fotoğraf yarışması hakkında.

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Fotoğraf yarışması düzenlendi, katılımcı arkadaşlar, yapabildiklerini yaptılar. iyinet ile ilgili çekilen en iyi fotoğrafa bir hediye biçildi.

Söylenenden 1 ay geç verilen cevap şu, "sonuç yok."

Bu ne rezalettir? En iyi fotoğraf için bir ödül konulduysa, ortaya konulan fotoğraflar içinden en iyisi çekilecek, ve sahibine ödül verilecektir.

Hangi fikri benimsemişsiniz bilmem ama, olmamış.

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fatal fotoğraflar yarışma standartı için uygun değildi.
Sende biliyorsun.
Birbirimizi de kandırmanın alemi yok.
Saçmalıktan ibaretti tamamı.
Zaten fotoğraf yarışmasının konusu bile saçmalığın kendisiydi aslında.

Yani o fotoğraf hem iyinet ile ilgili olacaktı hemde el yapımı ile iyinet olayı geçmeyecekti içinde.
Yani iyinet dediğiniz şey bir element yada madde değil ki doğa fotoğrafı çekerken lap diye objektife takılsın.
İllaki el ile fotoğraf üzerinde oynamak gerekecekti ama yarışma kurallarına göre de bu yasaktı.

O yüzden fazla takılma.
Eminim ileriye doğru bu iş daha prensipli olarak tekrar önümüze getirilir.

Ama emin olmanı istediğim bir konu var.
İyinet yalancı yalancı yada sözünde durmayacak biri değil.

Bence de olması gereken oldu.
Değerlendirmeye alınası bir fotoğraf bile yoktu.

Hatta dediğim gibi;

Değerlendirilme şartları bile yarışma kuralları bile aslında saçmacaydı.

Olabilir böyle aksaklıklar. Alttan almak gerekir.
Eminim telafi edilirde.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Arkadaşlar ben hediyeyi vermemek peşinde değilim.
Flash drive 2 aydır masamın üstünde kutusunda bekliyor.
Ancak ben "fotoğraf" yarışmasında fotoğraflar yarışsın isterdim.
Oysa burada fikirler ve karikatürler yarıştı.

Benim içimden şu en iyidir demek gelmiyor.

Ama buyrun siz kendi aranızda en iyiyi seçin, ben ödülü o kişiye göndereceğim.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet, fotoğraf içerisinde iyinet geçen bir yarışma düzenlesen ve belirlenecek süre içerisinde resimlerini herkes eklese ve sonucunda moderatörlerin oylamasıyla en güzel, özgün resim seçilerek o kişiye hediye verilse daha iyi olmaz mı?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
iyinet, fotoğraf içerisinde iyinet geçen bir yarışma düzenlesen ve belirlenecek süre içerisinde resimlerini herkes eklese ve sonucunda moderatörlerin oylamasıyla en güzel, özgün resim seçilerek o kişiye hediye verilse daha iyi olmaz mı?

ee zaten yapıldı da webmasterlardan fotoğrafçı olmayacağı ortaya çıktı:D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66

Dediginiz sekilde yapildi yarisma.
Bizi karistirmayin 1. yi siz secin.
Sonra biz kotu oluyoruz.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yahu yok o açılan başlıktaki gibi, resim içerisinde "iyinet" kelimesi geçmesi şartıyla güzel objeler oluşturulabilir.

o başlık amacından çıkmıştı sizin gözünüzde ve o hediyenin gerçek sahibine ulaşması için böyle denemek daha iyi bence

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iyinet koy bir anket, 5 tane fotoraf seç
oylayalım bir güne kadar..? Çöz bu olayı böylelikle..

Unutmam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Söylendiği şekilde koyduk resimleri sayfada da güzel oldu diyenler var.Emek verdik az da olsa sonuçta.Ha ödül için değil ama sonuçları görelim en azından diye düşünüyorum.

OyunHost|Hasan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben Yetişemedim yarışamaya ama üye değilken takip ettim.Mediclife in dediği gibi de yarışmanın amacı ve konusu saçma olmuş.Hem İyineti andıracak hemde iyinet yazısı vs. içermiyecek.Bence bir yarışma yapıldıysa ve bu yarışmaya fotolar katıldıysa emek harcandıysa katılanlar arasında oylama yapılır oylamanın içinede 1.olabilecek resim görmüyorum diye seçenekte konur.İsteyenler fotoyu seçer isteyende 1.olabilecek resim görmüyorum u seçer.Diye düşünüyorum Kara İyinetin !Kararada Saygı Duymak Gerekir!

fatal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır yanlış anlaşıldım arkadaşlar, ben kimseye yalancı felan demiyorum. ki fotoğrafların kötülüğü tarafımdanda bilinmekte :) ama bir yarışmadır. en iyi fotoğrafa ödül verilmektedir. başka bir fotoğraf yarışmasında görüşmek dileği ile :) saygılar.

falsealarm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Resimlerin hepsi berbatti. Yarisma yeniden yapilsin. Fakat tanitimi ve aciklama "bazi arkadaslar" icin ornekli yapilsin ki sacma sapan resimler gelmesin. Ayrica vB'nin yok mu soyle guzel bir mod'u resim ekleyip oylama usulu aramizda birinci secelim? O zaman boyle yersiz tartismalarda olmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.