İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fotoğrafçılık Sitesi İçin Yardım

coeval

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar elimde bir okulun fotoğrafçılık kulübünün sitesi işi var. Kulüpte yaklaşık 20 üye var.Bu üyeler profesyonel makineleriyle fotoğraflar çekiyorlar.Site de bu fotoğraflar yayınlanacak.Her üye yaklaşık 200 fotoğraf ekleyebilmeli.E profesyonel fotoğrafların da boyutları yaklaşık 4-5 mb olduğundan bu kota çok fazla oluyor.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Geniş alanlı bir host mu almalıyım ki bunun fiyatı yıllık ne olur ? Veya bir foto upload sitesinde premium üyelik alarak oraya mı yükletmeliyim.Ben öyle bir upload sitesi bulmadım ama.Varsa sizin önerilerinizi bekliyorum....

Furnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Hostu genişletmelisin benim tercihim . öyle bir site bilmiyorum çünkü . eğer host istersen msj atabilirsin ilgilenirim

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hostgator sınırsız web alanı veriyor.

BthnKngl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sınırsız Alana ihtiyacınız var sıkıntı yaşamamak için en iyisini baştan yapmak lazım.

Hostgator sınırsız web alanı veriyor.

Ben Hostgator alacaktım ama Superni.com forum üyelerinin tavsiyeleriyle biraz dikkatimi çekti yarın host alacağım. Hostgator'dan mı almalıyım Superni mi?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bilmem superni kullanmadım. Hostgator la sıkıntı yaşamadım hiç. Öyle 15-20bin ziyaretçi olacaksa alınmaz ama ufak siteler için ideal.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.