İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Freelancerler aranıyor

hudey yazilim

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ekim 2010
Mesajlar
91
Reaction score
0
Arkadaşlar aylık ortalama 20 site yapaın bir firmam var.Firmamda bulunan 3 çalışan yetmediği için freelancer aranmaktadır.Web siteleri hakkında bilgi vereyim.

Temelde 5-6 menülü html , formmail şeklinde olmaktadır.Ama yeri zamanı gelince kodlamasıda yapılmaktadır.İşler acele olduğunda site psd ile hazırlanıp freelancere teslim edilir oda css varsa kodu gibi işlemleri yapar teslim eder.Joomla veya hazır programlar üzerine siteler kurup ben webmasterım diyenler lütfen yazmasınlar.Verdiğim işleri yazıyorum.

Ortalama aylık kişi başına 5-7 site iş verilecek.
Güven açısından ilk zamanlar freelancer yaptığı işi kendi hostuna atacak.Ve siteye onay gelirse işin parasını ben kişinin hesabına çıkaracağım.Ondan sonra site yüklenecek.
Çok geniş kodlu siteler dışında site başı 100-150 lira ödenecek. ( İşin çok olması nedeniyle sürümden kazanacak )
Bazı büyük işlerde fiyat 300-500 lirayı bulur.
İşi aldığını tebliğ ettiği andan itibaren iş bitene kadar hergün bana sitenin son hali hakkında bilgi verilecek.
İş bittikten sonra unutulan ufak tefek güncellemeler halen freelancerin sorumluluğunda olacak.
Site güncellemeleri durumunda 50 lira ödenecek.
Daha önce beni tanıyanlarınız veya iş yapanlarınız mutlaka olacaktır ancak şahsen işi alıyorum deyip işi haftlar geçtikten sonra bitirenler boşuna yazmasın!


Not : Wordpress sitesi üzerine haber teması ve uygulamalarını ekleyecek webmaster aranıyor.İstenilen uygulamalar

Anket , Köşe yazarları , son 5 haber flash şeklinde , sitenin reklam alanları , resim albümü , video kısmı

Fiyat : 70 tldir.

Lütfen maillerinizi bırakınız
 

hudey yazilim

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Ekim 2010
Mesajlar
91
Reaction score
0
Galiba yanlış yere eklemişim sanırım coder kısmına eklenecek.Şimdiden modlarımdan özür dilerim.İlgili yere taşırlarsa sevinirim
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst