İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

freezecoldcash.com ?

K

komikus

Misafir
Bu screesaver sitesine kaydoldum. Fakat bi kaç sorum olcak
1. Kullanan memnun mu ?
2. Hangi yollarla ödüyor (çek eft paypal)gibi?
3. Tıklamaya mı yoksa kuruluma mı ödüyor ?
4. Burada para alan var mı ?

Veya bildiğiniz garantili yer var mı screnn saver sitesi ?

T

trlist

Misafir
kuruluma oduyor. cekin gelmesi 90 gunu buluyor...
4 ayı gozden cikartacaksin.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
trlist e artı olarak,

USA kullanıcılara 1 usd, usa olmayanlara 10 cent veriyor. 2.5 ayda 60 yaptım ve paypal olarak aldım. yine 2-3 ay kadar zaman geçti ve içeride 50 usd param var .

yani 5 -6 ayda 100 usd gibi bişi pek değmiyor. şu parada gelsin artık koymam belki siteme.

K

komikus

Misafir
Sport' Alıntı:
trlist e artı olarak,

USA kullanıcılara 1 usd, usa olmayanlara 10 cent veriyor. 2.5 ayda 60 yaptım ve paypal olarak aldım. yine 2-3 ay kadar zaman geçti ve içeride 50 usd param var .

yani 5 -6 ayda 100 usd gibi bişi pek değmiyor. şu parada gelsin artık koymam belki siteme.

Şöyle tıklamayla ii veren site yok yaw :(
Edit: google hariç ama oda absürt kabul etmiyor :)

T

tahtakale

Misafir
bu adamlara üye olduk ama pdf formatında bi form yolladılar ve bunu doldurup bize faxlayın diyorlar.

herkese geldi mi bu formdan? nasıl doldurulacağını biliyormusunuz?

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
banada geldi. ödeme için bunu doldurun gibilerinden. 10 gün kadar bekledi form. iyi ingilizce bilen bir arkadaşım vardı ona doldurtacaktım ki baktım para PAYPAL a gelmiş doldurmadım.

T

tahtakale

Misafir
Sport' Alıntı:
banada geldi. ödeme için bunu doldurun gibilerinden. 10 gün kadar bekledi form. iyi ingilizce bilen bir arkadaşım vardı ona doldurtacaktım ki baktım para PAYPAL a gelmiş doldurmadım.

Sağol hocam, bi deneyelim o şekilde.
ben formu görünce hesabıma hiç login olmamıştım bugün olayım dedim, username ve parolayı unutmuşum :eek:
Napak supporta yazdık bir mail, bakalım ne olacak :cool:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.