* Özellikler:
- Duvarındaki yazıları beğeniceğiniz sayfayı seçebiliyorsunuz.
- Diğer yazılımlardan çok daha hızlı bir şekilde bu işlem yerine getirilir.
- Site içindeki grafikleri açıp/kapatabilirsiniz.
- CPU kullanımı diğer programlara göre 2 kat zayıflatılmıştır.
- Beğenme zaman aralıklarını değiştirebilirsiniz.
- Duraklama zaman aralıklarını değiştirebilirsiniz.
- Beğenme zaman aralıklarını değiştirebilirsiniz.
- Tüm arkadaşlık tekliflerini tek hamlede onaylayabilirsiniz.
- Memory Usage(RAM kullanımı) zamanla arttığından dolayı, istediğiniz zaman aralığında TAMAMEN OTOMATİK olarak programı baştan başlatabilirsiniz.
- Beğendiğiniz durum sayısını görebilirsiniz.
- CPU düşürücü bulunduğundan, donma problemi yaşama şansınız oldukça azdır.
- Kronometre ile kaç dakikada kaç durum beğenmişsiniz hesaplayabilirsiniz.
- Otomatik olarak 1-2-3 saat sonra hep programı, hem bilgisayarı kapatma komutu verebilirsiniz.
- Bir IP adresinden birden fazla program açabilirsiniz, fakat tek bir facebook profili kullanabilirsiniz.
- Ilerde yapılacak yeniliklerden ücretsiz faydalanırsınız.
- Gizle seçeneğiyle, programı görünmez arkaplana atarak siz bilgisayardaki işlerinize devam edebilirsiniz.
Fark olarak; RAM problemi yaşanmaz ve HIZLIdır. Yorumları kontrol edebilirsiniz.
* Kullanım ve Kurallar:
- Kullanımı oldukça basit, sadece giriş yaptıktan sonra "Aç" butonuna basın ve keyfinize bakın.
- Her ücretini ödeyen müşterimize, bir hesap veririz. Bu hesaba iki kişi aynı anda girerse kurallara uymadığınızdan dolayı hesabınız kapatılır.
Siz onları eklemezsiniz, onlar sizi ekler. Bu nedenle kabul etmezseniz abone sayınız artıcaktır.
Ömürlük Lisans: Sadece 10 TL!
Paypal, Garanti Bankası ve MİSLİ ile çalışmaktayız!
Ömürlük Lisans: Sadece 10 TL!
Paypal, Garanti Bankası ve MİSLİ ile çalışmaktayız!
* Fotoğraflar ve Kullanım:
1) Masaüstünde ki görünümü
2) Açılış Ekranı
3) Normal Görünüş
Eğer herhangi bir sorunuz varsa lütfen bu başlık altından sorun, ödeme bildirimi yaptıktan sonra PM gönderdiğiniz taktirde dosyalar ve lisanslı hesabınızın bilgileri size gönderilecektir.
* Ödeme Bilgileri:
Garanti Bankası:
Furkan KADIOĞLU
Hesap no: 6628815
Şube kodu: 088
TR14 0006 2000 0880 0006 6288 15
Paypal:
[email protected]
Misli:
Üye No : 32686342
Eğer r10 dışından bir müşteri adayıysanız, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.
Diğer Forumlardan Yorumlar:
4k arkadaşım oldu toplamda 9 10 saatte .
program çok seri çalışıyor ve hiç kasmıyor gayet memnunum arkadaş dönüşlerini sonra yazacağım
Program hızlı çalışıyor ve hemen arkadaşlık istekleri gelmeye başladı.
aslında programla ilgili dönüşlerimi daha sonra yazıcaktım ama 10 dakikada 40 abone olunca yazamadan edemedim
Programı açmadan önce;
Aboneler (1.063) Arkadaşlar (406) 506 istek
Programı açtıktan 4.5 saat sonra;
Aboneler (2.170) Arkadaşlar (413) 904 istek
Süpanallah Töbe Yareppim Nedir Bu Hız .
20 Dakikada 70 Arkadaş Nedemek ? Şoktayım ... ( Aboneleri Söylemiyorum Bile )
bu arda harika bir program 4-5 saattir çalıştırıyorum 600 küsür arkadaş oldu.
evet program sayesinde bir profilim 5000'i gördü abonelerde 600 oldu aboneler niye az derseniz aboneliği açmayı unutmusum. Birde arkadaslar gelen arkadas istekleri var onları nasıl abone yaparım. Gizle deyince abonemmi oluyorlar? Bilgilendirirseniz sevinirim.
ohh beee ,sonunda benim arkadas davetleri kabul etme sorunundan kurtaran programi buldum
sagolun hocam, duacimsizin
SEGAL' Alıntı:yani samimiyetimle söylüyorum 19 yasındasınız helal olsun size yaptıgınız program çok iyi umarım hayatınızın ilerleyen dönemlerinde hep böyle basarılı işlerle ugrasırsınız iyi akşamlar.