- Reaction score
- 0
2. Sezon
Amatör Lig, Grup 2.356
Amatör Lig, Grup 2.356
uvv iştahım kabardı o kadar parayı bi oyuncuya nası vericekler anlamadım ama bende satış işlemlerini bi araştırım oyuncunun gücü ne kadar dı?
Amatör ligde fiyatlar iyimiş
80 civarıydı, çift yıldızlı 6 maçta 5 gol sattım gittiuvv iştahım kabardı o kadar parayı bi oyuncuya nası vericekler anlamadım ama bende satış işlemlerini bi araştırım oyuncunun gücü ne kadar dı?
Profesyonel futbolcu arama 13 puan yiyor hemde ileriye dönük yatırım değil, genç yetenek 7-8 puan bi süre sonra iyide para ediyor13 TD puanı nerden buluyorsunuz da arama yapıyorsunuz ?
ben takımı profosyonellerden oluşturdum genç yetenek aldım bi tane hiçbiyerde gücü yok 40-50 arasında ama profların gücü 70 şimdilik en makulu bu şekilde devam etmek sanırım ilerde alırız yıldızlarıProfesyonel futbolcu arama 13 puan yiyor hemde ileriye dönük yatırım değil, genç yetenek 7-8 puan bi süre sonra iyide para ediyor
Ayrıca 1 puan ile transfer borsasında futbolcu avına çıkabiliyorsunuz
1. Tatil Haftası (Sezon Başlangıcı)
Evet bugün maç yok ama ne zaman başlayacağını da bilmiyorum.
Lig Maçı - 2. Sezon (21.07.2008), Maç Saati: 17:00
Maç Hesabı
Maçlar başladı. Lütfen biraz sabırlı olunuz.
Sayfayı güncelle
Valla benim para sıkıntım yok da en büyük derdim td puanı
Bi oyuncu arayalım dedik 24 puanım vardı 14 puanımı aldı ve oyuncu BULAMADI Tekrar deneyin dedim ve bu sefer 5 puan daha istedi. Kafayı yicem
hocam eğer bi kere yoksa zorlamamak lazım boşa puan kaybı başka zaman ararsın yada genç yetenek,amator aramak lazım