Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oha C: yi aç ordakiki C:\ yazan yere ftp://ftpadresin:21 yaz saan şifre bölümü gelcek oraya kullanıcı adı ve şifre yaz bağlan veyada filezilla indir daha kolay direk üstte çıkar bilgileri yazarsın girer...
Ben alayı anlamadım zaten Bilgi verenlere Teşekkürler... Bilmemek değil öğrenmemek ayıp diye biliyorum ben Anlayışınız Bozuksa benim yacağım bir şey yok zamanla öğreneceğiz... Hayırlı Akşamlar
Mod arkadaşlardan konuyu klitlemelerini Rica ediyorum...
haklısınız ama bunu direk forumda sormayın ... mail olarak tüm bilgileriniz gelmiştir mailinize ordaki bilgilerden yapıcaksınız zor değil google a yazsanız zaten bir kaç milyon sonuç çıkar ...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.