İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ftp ye girilmiyor

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
arkadaşlar bu sorun genelde hep olur ama yarım saat sonra düzelir ama şimdi o kadar bekledim değişiklik yok. şimdi olay şöyle. hostgatordan bi reseller ım var ve yeni bi domain aldım ona host açcaktım açtım. dns anında yönleniyor dot.tk dan aldım domaini onda bi sorun yok. nerden anladım diceksiniz domain.tk:2082 diyince cpanele giriyor. ama ftp ye girmiyor. bu nedendir ? önceden de böyle olurdu ama bir süre sonra düzelirdi. şimdi olmuyor.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
sitenin ip adresi ile girmeyi denedin mi?

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
hocam sorunun cok basit cpanelden yeni addon domainden yeni domain ekledin diyelim..

benim www.piryolu.com dan ornek vereyim bende hosgator uyesiyim..

adres: reseller hangi adrese kurulu ise odur..

ftp kullanici adin: [email protected]

sifre; domaine host acarken verdigin sifre

orasiburasisurasi domain ismidir ...

ben yapamadim dersen PM at yardimci olurum..

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
şöyle denedim bak
dertliyim.tk sitenin ismi
dertliyi sitenin k.adı
kolokolo şifre

bende şöyle girmeyi denedim filezilladan :
ftp.dertliyim.tk
dertliyi
kolokolo
bu şekilde giriş yapmayı denedim olmadı bilmiyorum. yani daha öncede bu şekilde yapardım ama bi süre sonra açılırdı şimdi açılmıyo yani bilmiyorum artık @ fln girmedim bilmiyorum bu şekilde girdim

piryolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
adres: www.dot.tk ftp adres kismina reselerin adresini yazicaksin

sifre; dertliyi

olmasi gereken bu yapamazsan msn ekle profilimde var.. acik oldugumda yardimci olurum sana..

hostgator olayi su tek cpanelle 999 tane site yonetebilyorsun, cpanelden hesap aciyorsun o hesapla ftp olusturuyorsun

ama unutma site adresim neoluyororda.com sa resellerin hadibe.com uzerindeyse

adres kismina cpaneldeki ip yaz veya reselerin oldugu adresi ftp. seklinde dene calismaz

ftp kullanici adin [email protected] dur

eger yok ben bu gece bu sorunu haledecem dersen

https://chat.hostgator.com/ baglan ordan Sefa GO iste buyuk ihtimalle karsina ejnebiler cikicaktir google ceviri ile Sefa beyi iste o sana yardimci olur..

gene piryoluna daldim, uyumadim sabah konsoloslukda isim vardi :D

webmasterciler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ayrıca Şuda Var Cpanelde yanlış Şifre Girme Sorununda 2 3 Kez Tekrarlanınca Otomatik İp Ban Atıyor sunucu Modemi Kapa Aça Tekrar Dene Benim Başıma Gelmişti Ayrıca Flash Xp Biliyorsan Dene Çok Memnunum Ben Yinede, Terci Senin Reset İşini Unutma :)

mb.js

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
adres: www.dot.tk ftp adres kismina reselerin adresini yazicaksin

sifre; dertliyi

olmasi gereken bu yapamazsan msn ekle profilimde var.. acik oldugumda yardimci olurum sana..

hostgator olayi su tek cpanelle 999 tane site yonetebilyorsun, cpanelden hesap aciyorsun o hesapla ftp olusturuyorsun

ama unutma site adresim neoluyororda.com sa resellerin hadibe.com uzerindeyse

adres kismina cpaneldeki ip yaz veya reselerin oldugu adresi ftp. seklinde dene calismaz

ftp kullanici adin [email protected] dur

eger yok ben bu gece bu sorunu haledecem dersen

https://chat.hostgator.com/ baglan ordan Sefa GO iste buyuk ihtimalle karsina ejnebiler cikicaktir google ceviri ile Sefa beyi iste o sana yardimci olur..

gene piryoluna daldim, uyumadim sabah konsoloslukda isim vardi :D

o kadar değil :D onun için dot.tk nın dns ayarı dertliyim.tk nınkiyle aynı olması gerekir hatan var...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.