Merhaba arkadaşlar.
Sitenize hite doyuracak anahtar kelime orantılı, seo dostu makaleler. Özellikle "Kürtaj" makalelerinin çok zengin olduğunu düşünüyorum.
Hepsi aynı sitede yayınlandığı takdirde az çok kaliteli bir sitede hit alacağını tahmin ediyorum.
2005 yılından bu zamana kadar 8-10'a yakın site açtım. Ama "makale" yazmak ayrı bir iş, seo ayrı bir iş olduğundan fazla yol katedemedim. Heleki sohbet, arkadaşlık gibi kelimeler de ilk sayfalarda çıkmak büyük paralar gerektiriyorsa. Yani kapattım. Özgün yazının nasıl yazıldığını bu yüzden iyi bilmekteyim.
Bunların dışında istek üzerine de her konuda "makale" yazabilirim.
Makaleler içerisinde ki anahtar kelimeler kalın ve "tırnak" işareti içerisinde yazılmıştır. Anahtar kelimelere bağlı kalınarak, Niş kelimeler üretilmiş ve vurgulanmıştır. Beğeneceğinize eminim.
(Referanslarım mevcuttur. İstenildiği takdirde, makalelerimin yayınlandığı bazı web sitelerinin linklerini verebilirim.)
Elimde bulunan makaleler;
-Kürtaj Nedir? (340 kelime)
-Kürtaj Nasıl Yapılır? (217 kelime)
-Kürtajdan sonra yapılması gerekenler? (240 kelime)
-Kürtaj yaptırmanın zararları nelerdir? (419 kelime)
-Pet (Plastik) Şişelerin Zararları. (350 kelime)
-Yabancı yasakpara siteleri Güvenilir mi? (320 kelime)
-İddaa Nedir? (870 kelime)
-İddaa Karşılıklı Gol Var Yok Nedir? (200 kelime)
-Nesine.com Nedir? Nesine.com Güvenli mi? (475 kelime)
-İddaa 2.5 Gol Altı/Üstü Nedir? Nasıl Oynanır? (Resimli Anlatım-Resimler özgündür)
-Kayseri evden eve Nakliyat. (317 kelime)
İletişim(Skype ve Mail): [email protected]
Fiyatlar için Lütfen Pm isteyiniz.
Ödeme Kanalları:
Nesine.com Atm kartsız yada mobil işlem.
Garanti Bankası.
Paypal.
(Ve yakında kontör olarak)
Sitenize hite doyuracak anahtar kelime orantılı, seo dostu makaleler. Özellikle "Kürtaj" makalelerinin çok zengin olduğunu düşünüyorum.
Hepsi aynı sitede yayınlandığı takdirde az çok kaliteli bir sitede hit alacağını tahmin ediyorum.
2005 yılından bu zamana kadar 8-10'a yakın site açtım. Ama "makale" yazmak ayrı bir iş, seo ayrı bir iş olduğundan fazla yol katedemedim. Heleki sohbet, arkadaşlık gibi kelimeler de ilk sayfalarda çıkmak büyük paralar gerektiriyorsa. Yani kapattım. Özgün yazının nasıl yazıldığını bu yüzden iyi bilmekteyim.
Bunların dışında istek üzerine de her konuda "makale" yazabilirim.
Makaleler içerisinde ki anahtar kelimeler kalın ve "tırnak" işareti içerisinde yazılmıştır. Anahtar kelimelere bağlı kalınarak, Niş kelimeler üretilmiş ve vurgulanmıştır. Beğeneceğinize eminim.
(Referanslarım mevcuttur. İstenildiği takdirde, makalelerimin yayınlandığı bazı web sitelerinin linklerini verebilirim.)
Elimde bulunan makaleler;
-Kürtaj Nedir? (340 kelime)
-Kürtaj Nasıl Yapılır? (217 kelime)
-Kürtajdan sonra yapılması gerekenler? (240 kelime)
-Kürtaj yaptırmanın zararları nelerdir? (419 kelime)
-Pet (Plastik) Şişelerin Zararları. (350 kelime)
-Yabancı yasakpara siteleri Güvenilir mi? (320 kelime)
-İddaa Nedir? (870 kelime)
-İddaa Karşılıklı Gol Var Yok Nedir? (200 kelime)
-Nesine.com Nedir? Nesine.com Güvenli mi? (475 kelime)
-İddaa 2.5 Gol Altı/Üstü Nedir? Nasıl Oynanır? (Resimli Anlatım-Resimler özgündür)
-Kayseri evden eve Nakliyat. (317 kelime)
İletişim(Skype ve Mail): [email protected]
Fiyatlar için Lütfen Pm isteyiniz.
Ödeme Kanalları:
Nesine.com Atm kartsız yada mobil işlem.
Garanti Bankası.
Paypal.
(Ve yakında kontör olarak)