İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Full + full tam otomatik site haritası

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Yeni bir script olduğu için eski konumun altına yazmaktansa yep yeni bir başlık açayım dedim.

Eğer ki php + veritabanı kullanan bir web siteniz varsa size çok özel bir site haritası yazıyorum. Özelliklerine geçeyim ;

- Site haritası veritabanı ile bağlantılı çalışıyor böylece her yeni içeriğiniz aynı anda site haritasında yer alıyor.
- Biliyorsunuz ki site haritalarının bazı limitleri var. Büyük web siteleri için en büyük sorun 50000 url limitiydi ama bu site haritası ile o sorunu aşıyoruz. Her 50000 veya sizin belirleyeceğiniz kadar url de bir yeni site haritası oluşturuyor.
- Otomatik oluşturulan tüm site haritaları tek bir sitemap dizinine otomatik olarak ekleniyor. Siz yine hiç bir şeye karışmıyorsunuz! Her yeni sayfada site haritasının linki dizine ekleniyor , tek bir site haritası ile işlem yapıyorsunuz.!!
- Yine bu site haritasını sipariş veren kişilere , pinglet.net den 1 aylık otomatik ping kuponu veriyorum. Bu sayede 1 ay boyunca hiç bir şekilde site haritanızı pingletmenize bile gerek kalmıyor.
- Kurulum biraz karışık olduğu için ben yapıyorum. En fazla 20 dakika içerisinde site haritanıza (haritalarınıza) kavuşacaksınız.

Her şey dahil fiyat 35 tl'dir. Bana daha önce site haritası hazırlatmış arkadaşlar ücretsiz olarak bu yeni site haritasına sahip olabilecekler.

Ödeme biçimi olarak öncelikle paypal kabul ediyorum. Paypal hesabı olmayanlar Akbank veya Finans bank aracılığı ile de ödeme yapabilirler.

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Videomap için gerekli parametreler veritabanına kayıtlıysa aynı işlemi video siteleri içinde yapabiliriz.

Gerekli parametler derken, video.flv gibi video tam adresi , küçük resim (thumbnail) vs.

Eğer video siteniz varsa kaçırmamanız gereken çok büyük bir fırsat. Google'da test ettim ve kabul edilip onaylandı.

Webmaster tools dan resimler ;

indt.jpg

vmapp.jpg

Harita içeriğinden resimler ;

(İndex dosyası) :
sindex.jpg

(Videomap) :
mapic.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.