İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Full Hosting Template ( Html+Css)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
hosting.png

Fiyat olarak Bir şey düşünmedim. Msn eklerseniz görüşebiliriz.
Tasarım tam 31 HTML sayfadan oluşmaktadır. Editlemesi gayet kolay ve istenilirse renk değişikligi felan yapabilirim. Demo'daki firsathosting'le hiç bir bagım yok oylesıne yazdım zaten oyle bir firmada yok. Hepsinin Psd'leri mevcut istenilirse verebilirim veya üzerinde oynama yapabilirim.
msn: [email protected]
Saygılarımla.​

Yorum Yaparsanız Sevinirim.

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
23 kişi bakmış ama yorum felan yok. Bu kadarmı kötü olmuş :)

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
önünde çok yol var arkadaşım bari böyle çalışmalarına ücret düşünme bırak millet yorumunu yapsın

beğendiklerini bir çalışmanda satıyorum dersin sonradan ama bunu bedava versen kullanan olmaz

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
HTML Tek sayfa hosting siteleri için tasarıma 180 lira yazan insanlar var. Ben full haliyle veriyorum ve oyle yuksek bi fiyat beklentım yok. olmadı beleş dagıtırız sorun deil. bence bir çok host satan ( sizin tabirinizle tostçu ) insanların stelerinde kullandıkları tasarımdan daha iyi.

Tabi bu benim düşüncem. Senin düşüncenede saygı duyuyorum.

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
merak etme hemen söyleyeyim kişinin ki daha iyi seninkine göre ama o fiyata biraz fazla. ben hevesin kırılsın istemiyorum aksine yol göstermeye çalışıyorum r10'da bu konunuzu açarsanız millet dalga geçer canınız sıkılır ben biraz daha kendinizi geliştirinn diyorum yani bir çalışmayla satış aşamalarına geçmeyin

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
merak etme hemen söyleyeyim kişinin ki daha iyi seninkine göre ama o fiyata biraz fazla. ben hevesin kırılsın istemiyorum aksine yol göstermeye çalışıyorum r10'da bu konunuzu açarsanız millet dalga geçer canınız sıkılır ben biraz daha kendinizi geliştirinn diyorum yani bir çalışmayla satış aşamalarına geçmeyin

Haklısın ne diyim.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
renkler kötü uyumsuz paket isimleri kötü gözüküyor hem yeri yalnış hemde fontu fiyatlarıda güzel olmamış ayrıca windows logolarıda ve soldaki mavi çizgiler kötü durmuş beyaz zaten parlak üzerinede parlak mavi ile turuncu koymuşsun ben photoshopu çok iyi bilmiyorum ama o üstteki büyük yazıyı yapmam 30 saniyemi almaz !!!

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
renklerde bi uyumsuzluk gormedım ben. Ha paket ısımlerınde haklısın o en son aklıma geldeide koydum. Logoya gelince hertürlü şekilde değiştirme yaparım dıye zaten konuya not duşmustum. O sorun deıl yani istenilen şekilde değiştirebilirim.

Neyse herkez begencek dıye bısey yok .

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
renklerde bi uyumsuzluk gormedım ben. Ha paket ısımlerınde haklısın o en son aklıma geldeide koydum. Logoya gelince hertürlü şekilde değiştirme yaparım dıye zaten konuya not duşmustum. O sorun deıl yani istenilen şekilde değiştirebilirim.

Neyse herkez begencek dıye bısey yok .

:) daha güzel nası olur onun için söyledim 15 günde geri ödeme garantisi yazıyorya paketleri o kutu gibi yapsan daha estetik durur.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
98173192.gif

LİNKLERİDE şu üstteki kırmızının tonunda yaptınmı o turuncuları :) bir şeye benzer belki. Tasarımdan pek anlamam ama köşeler ayrı bir hava katar siteye diye düşünüyorum.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
örnek olsun diye yaptım ama 5dk dan fazla sürdü çünkü fireworks ü kullanmayı çok iyi bilmiyorum. Sadece arkadaşa anlattığım şeyleri görmesini sağlamak istedim de gene de hayal ettiğim gibi olmadı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.