İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Full seo uyumlı video scripti + 2100 video dbsi hediye!!!

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Lugelas a destek veriyorum. Haklıdır. Çünkü bu fiyata alabileceğiniz en iyi script ve DB budur. Şikayet edenler daha profesyonel bir şey arıyorlarsa özel olarak yazdırsınlar. scripti alan adam demosunu görmüyormu. Niye şikayet ediyorsunuz ki. normalde sade bu fiyata (oyun veya video) scriptini veya DB sini sadece alırsınız. ikisini birden alıyorsunuz. oturun da biraz geliştirin. Keza ben öyle yaptım :)

WhiteKey

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
he anlaşıldı siz zone.org da başkalarının yazdıklarını buraya yapıştırıyorsunuz :D

gidin tekrar okuyun o konuları gerekli açıklama yapıldı :)

hayır orda WhiteKey diye yazan benim zaten gerekli açıklamanın neyi yapılmış anlayamadım.
Konuyu yazınca 7 ay sonra yapılan açıklama şu an benim makinem yok localden upload ediyim denildi, hesap açtım upload ediliyor dünden beri ve ne geleceği belli değil. Bana benim bildiğimden farklı birşey söylemediniz. Kaçkere upload ettik bunları çalıştığını görmeden ben gelenede inanmıyorum zaten..

must11

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece 3-4 kişiye soyledi lugelas ondan herkes hır gur cıkarttı yani lugel haksız bu durumda

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.